Recursos
Programa Comerç Sostenible, Comerç Responsable

Rubí Brilla, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç, ha dissenyat accions per al foment de l'estalvi energètic, l'eficiència energètica i l'ús d'energia renovable al sector del comerç, que és un important consumidor d'energia tant de forma directa (consum electricitat) com indirecta (consum de combustibles fòssils deguda a moviment de productes i mercaderies des de la producció a la distribució).

Les inscripcions són obertes i us podeu inscriu-re aquí. Trobareu més informació d'aquesta acció en aquest enllaç.

Podeu contactar amb l'equip tècnic del Rubí Brilla mitjançant telèfon al 93 588 70 00, o per correu electrònic a rubi_brilla@ajrubi.cat, o bé presencialment a l'Oficina de Serveis de l'Empresa, a la Masia Can Serra (c. de Can Serra, s/n), 08191 Rubí.

 

descarregar el document www.rubi/rubibrilla.cat
Vols que el teu comerç aparegui aquí?

El servei de Comerç de l'Ajuntament de Rubí posa a disposició de tots els establiments comercials que estiguin ubicats a Rubí de forma completament gratuïta el portal web de comerç  www.rubicomerc.cat.

Per anunciar-te dins d’aquest portal només necessites donar-te d’alta (no té cap cost ). Per donar-te d’alta has d’omplir el formulari que trobaràs en aquesta adreça  o bé truca’ns al telèfon 935813900 ext. 178(Alba) i t’indicarem de com fer-ho.

I si has oblidat com accedir-hi, posa't en contacte amb nosaltres i t'ho ensenyem.

Podràs posar informació del teu comerç, posar fotos, promocions, penjar productes,… i ho podràs actualitzar tantes vegades com vulguis.

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç