Matalas Viscoelàstic Andreas
Desde 382.80 €

El Andreas de Somnika ® ha estat concebut sota el disseny clàssic dels matalassos viscoelàstics format per dues capes de diferents densitats i fermesa.

La seva principal característica és la capacitat d'aportar un somni intens i reparador, i que, gràcies al material termo sensible amb el que està fabricat fa que el matalàs adopti el perfil exacte al contorn del nostre cos aportant una ergonomia perfecta.

Després de diversos assaigs clínics ha estat provat que l'Andreas redueix en prop d'un 30% el nombre de voltes que donem al dormir en una nit, fent que el nostre descans sigui realment reparador.

Perfecta articulació, en cas que desitgem formar un conjunt articulat elèctric.

Característiques
Capa superior de 6 cm de Visco-Medium ®
amb un grau de fermesa 75, de porus obert i la màxima qualitat del mercat que aporta al nostre descans una gran adaptabilitat.

Capa inferior de 14 cm de HR (High Resilience), es tracta d'una espumació natural d'alta resistència i densitat dissenyada per aportar al conjunt l'adaptabilitat òptima per al nostre descans fent que el viscoelàstic respongui molt millor davant el pes del nostre cos.

A més, compta amb un encoixinat de 3 cm de visco-soja de fermesa 60, que fa que el primer contacte sigui de màxim confort i ens aporti una sensació agradable i acollidora.

La part superior del matalàs està fabricat amb el sistema TAPA TAPA. Aquest és un procés productiu pel qual totes les capes de l'encoixinat es cusen juntes per a cada cara del matalàs. Es fabriquen de forma única i garanteixen la màxima unió entre tots els components del matalàs, proporcionant un acabat excel lent.

L'Andreas és un matalàs que per la seva alta elasticitat permet la perfecta articulació en cas que desitgem formar un conjunt articulat elèctric.

Composició de la funda
La funda del Andreas de Somnika ® ha estat dissenyada perquè puguem desenfundar de forma ràpida i senzilla, és per això que incorpora en tot el seu perímetre una cremallera. A més ha estat creada sota el sistema Strech System ®, que evita que hi hagi desplaçaments en les capes interiors del matalàs.

Strech System ® és un teixit elàstic d'última generació que gràcies al tractament rebut en la seva fabricació ens aporta una sensació d'intensa suavitat a més d'una alta resistència al desgast evitant que el pas del temps faci efecte en el teixit. Strech System ® ha aconseguit crear micro càmeres d'aire en el seu interior facilitant la transpiració i ajudant a eliminar per complet la humitat.

Utilitza els tractaments Cool-max Technology ®, que controla i regula la temperatura del nostre cos, i Silversafe Technology ®, amb efecte antimicrobià, que impedeix la creació i proliferació d'àcars i té efecte antiestrès.

Els tractaments utilitzats en el Andreas de Somnika ® estan inclosos en la seva fabricació, per tant la seva durada està assegurada durant la vida del matalàs.

Per a la seva neteja el més recomanable és portar la funda a centres especialitzats en rentar teles delicades i així ens assegurarem que el tracte serà el correcte.

Gruix
Amb un gruix de 23 cm assegura una comoditat i un descans ideals, que sentirà no només durant la nit sinó al aixecar-se.

On ens pots trobar?

Adreça: Av. de Barcelona, 10

Telèfon 936 978 450

Contacta amb Dormity.com