Informació

Programa Reempresa

Coneixes el programa Reempresa? Vols cedir el teu negoci o reemprendre'l? Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. És un nou model d'emprenedoria que fomenta la continuitat d'empreses que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció.

La personaque reemprèn agafa el testimoni en la gestió d'una empresa ja existent, comprant-la e la seva totalitat per continuar-ne l'activitat. Així, aporta a l'empresa una renovadora línia d'actuació.

L'objectiu de Reempresa és evitar el tancament de negocis per mantenir-los en funcionament i per salvaguardar els llocs de treball, donant valor a l'esforç desenvolupat en la creació i creixement de l'empresa.

Trobaràs 35 punts d'atenció arreu de Barcelona. Els municipis de Rubí i Castellbisbal tenen el seu punt d'atenció a Rubí, i més exactament a:

  • L'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE)
  • Carrer de Can Serra núm. 3, Masia Can Serra
  • Tel. 935887000
  • rubiempresa@ajrubi.cat
Eines de suport
Guia del cedent: una metodologia per acompanyar processos de Reempresa i que també us permeti contestar aquesta pregunta: Com puc trobar la persona ideal que continuï el meu negoci?. Descarregable en format [pdf]

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç