Última actualització: 24/10/2018

Aiguamolls E. Informàtica (www.aiguamolls.com)

Venta al major i detall d'INFORMÀTICA, reparacions i serveis especials. Especialistes en gama alta.

Adreça: c/ d'Eivissa num. 2 Local 2 08191 - Rubí (Barcelona)

WWW.AIGUAMOLLS.COM

Horari: De 10 a 17h de dilluns a divendres

On ens pots trobar?

Telèfon 935879007

< www.aiguamolls.com >
Sistema B2B/B2C de comerç electrònic, llistes de productes i preus, forums d'ajuda i discussió i blog de notícies i articles.

Venta al major i al detall de components informàtics i d'equips de gama alta per entusiastes/professionals i de gama mitjana i bàsica, disenys a mida segons la necessitat i el presupost de cada client. Muntatges amb molt de criteri i detall, disenys molt ben pensats i muntats per obtenir un rendiment òptim pel mateix preu.

Serveis especials en recuperació de dades perdudes/borrades, overclocks i optimitzacions per accelerar el rendiment i alleugerir la càrrega i veloctat d'ús, netejes completes de pols i software, reduccions de consum elèctric dels ordinadors.

< http://www.millorquenou.cat >
Estem adderits a la campanya "Millor que nou 100% vell" on l'objectiu és allargar la vida útil dels aparells electrònics per evitar un residu i estalviar diners. Aquesta campanya ens obiga a:
- Realitzar reparacions d'equips antics amb un preu màxim suficientment ajustat i fixe perquè el client no prefereixi comprar-ne un de nou perquè s'acosti a la meitat de lo que valdria un de nou.
- Oferim GRATUITAMENT les peces necessaries per realitzar la reparació si disposem d'stock, gràcies al conveni de reciclatge d'ordinadors que tenim amb varis organismes de la generalitat oferim les peces de segona ma gratuïtament en les reparacions i només cobrem les hores de feina, amb el límit de preu exposat al punt anterior.
 - Optimitzem els equips antics perquè vagin tant ràpid com els nous, en la mesura de lo possible.

 

< Facebook >
http://www.facebook.com/aiguamolls

< Canal Youtube >
http://www.youtube.com/user/AiguamollsEI

Productes

Equips: Ordinadors: Torres, portàtils, netbooks, ultrabooks, tablets, Software (programes i reparacions/optimitzacions), Hardware (components): Processadors, memòries, t, gràfiques, plaques, fonts, monitors, impresores, etc, , ,

Marques

Intel, AMD, nVidia, ASUS, Gigabyte, EVGA, Sapphire, OCZ, GSKill, WesternDigital, Seagate, Kingston, NZXT, Corsair, Coolermaster, Crucial, Acer, HP, Toshiba, Apple, Samsung, LianLi, Logitech, Philips, Sony, Thermaltake, Thermalright, Tacens, Aerocool, , ,

On ens pots trobar?

Adreça: c/ d'Eivissa num. 2 Local 2 08191 - Rubí (Barcelona)

Telèfon 935879007

Contacta amb Aiguamolls E. Informàtica (www.aiguamolls.com)