Última actualització: 07/04/2024

Cem Formació SL

Assessorament i serveis de formació

Adreça: C. de la Justícia 19

www.cemformacio.com

Horari: De dilluns a divendres, de 09.00 a 13.00 i de 16.00 a 21.00h

On ens pots trobar?

Telèfon 935880041

SERVEIS I ASSESSORAMENT CEMFORMACIÓ SL és un centre de formació i, a l'hora, una empresa de serveis de formació que disenya, organtiza i executa accions formatives multidisciplinars.

La nostra organització compte amb 30 anys d'experiència en formació i presta els seus serveis a tot tipus d'organitzacions (patronals, sindicats, administracions), i empreses privades.

SERVEIS I ASSESSORAMENT CEMFORMACIÓ SL assessora, crea, gestiona i imparteix accions formatives en diverses especialitats com a suport als plans estratègics de les organitzacions, orientànt-les a la consecució de resultats, però també programant accions obertes a totes les persones en diverse àrees de coneixement.

La nostra organització, compta amb experts formadors en vàreis àrees que ens permeten oferir solucions formatives de qualitat, dotant a totes les nostres accions un enfoc pràctic, dinàmic, innovador i creatiu.

Un dels pilars de la nostra empresa és la formació a mida, una formació que respon a les necessitats concretes de cada entitat amb la metodologia més adequada i efetiva.

CEM Formació, ubicat al vell mig del centre comercial de Rubí (Av Barcelona 21 1r pis), ofereix formació subvencionada als comerciants i autònoms de la ciutat de Rubí en un ventall tant ampli com la ofimàtica, Internet, el márketing, la gestió del petit negoci, l'anglès o l'aparadorisme i l'embalatge comercial.

Com a empresa d'assessorament i serveis de formació que som, des de CEM Formació també oferim altres serveis d'interès per a comerciants, la nostra oferta formativa privada, la gestió de bonificacions o tramitació de possibles subvencions en matèria de formació o alumnes en pràctiques són alguns dels exemples.

Productes

Formació per a particulars i empreses (privada i subvencionada) en àrees de gestió empresarial, màrketing, ofimàtica, disseny, prevenció de riscos, qualitat entre d'altres, , , , Gestió d'ajuds i subvencions per a la formació, Solucions formatives per als co

On ens pots trobar?

Adreça: C. de la Justícia 19

Telèfon 935880041

Contacta amb Cem Formació SL