Última actualització: 24/10/2018

Joieria i rellotgeria Pando

Venda de rellotges, joies, cristall tallat, complements i altres articles de regal. Concesionari oficial de LLadró, Raymond Weil i Seiko. Reparacions, restauracions i gravacions. Tallers propis.

Adreça: C/ Abat Escarré, 24

Horari: De dilluns a divendres pels matins de 10:00 a 13:30 i per les tardes de 17:00 a 20:30. Els dissabtes de 10:00 a 13:30.

On ens pots trobar?

Telèfon 936972998

Joieria - rellotgeria PANDO, compta amb més de 30 anys de tradició, de bon fer al món de la joieria i rellotgeria. És un establiment que destaca per tenir els millors preus d'una gran varietat d'articles de primera qualitat. A més d'una extensa col·lecció en joieria i rellotgeria, també trobarà varietat en cristall tallat, figures Lladró i escriptura de les millors marques.

Sempre pensant a oferir el millor servei i tractant-se d'un negoci familiar amb la segona generació plenament integrada a l'empresa, es disposa d'un altre establiment, Joieria - rellotgeria JAM, en el Camí de Ca n'Oriol, 5, de Rubí, on també s'instal·len els tallers propis de joieria i rellotgeria, a part de la tenda pròpiament dita.

“Una joia, un rellotge, un complement molt especial per a un dia molt especial."

Productes

Rellotges i joies d'alta qualitat, Totes les gammes i al millor preu, Rellotges de polsera, de paret, de sobretaula, d'antesala i de butxaca, Cristall tallat, Figures Lladró, Artícles Montblanc, Polseres tipus Pandora, d'acer, cuir i cautxú, Charms

Marques

Lladró, Raymond Weil, Seiko, Sars, Jaguar, Sandoz, Candino, Lotus, Viceroy, Victorio & Lucchino, Angel Schlesser, Antonio Pernas, Devota & Lomba, Roberto Torretta, Elio Berhanyer, Seyart, Casio, Nike, Fotojoya,

On ens pots trobar?

Adreça: C/ Abat Escarré, 24

Telèfon 936972998

Contacta amb Joieria i rellotgeria Pando