Última actualització: 19/04/2024

Infodisseny Vallés, S.L.

Infodisseny Vallès, S.L., és una empresa jove creada amb la finalidad de donar als seus clients serveis informàtics i de telecomunicacions, adequats a les seves necessitats, per a no quedar-se enrera pel que fa a les noves tecnologies.

Adreça: Av. Catalunya 18

www.infodissenyvalles.com

Horari: De dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 16:30 a 20:30. Dissabtes de 10 a 14 hores (encara que els hi aconsellem que truquin dissabtes per què a vegades els tècnics han de sortir a fer instal·lacions)

On ens pots trobar?

Telèfon 93 586 17 27

Infodisseny Vallès, S.L., és una empresa jove creada amb la finalidad de donar als seus clients serveis informàtics i de telecomunicacions, adequats a les seves necessitats, per a no quedar-se enrera pel que fa a les noves tecnologies. Amb seu a Rubí, la seva activitat principal és:

Donar solucions integrals informàtiques a empreses i particulars. Instal·lació d'antenes col·lectives i individuals. Instal·lació de capçaleres comunitàries per a la nova TV. TDT

Per a aquest fi, disposem d'un equip humà compost per professionals especialitzats i homologats en les diferents àrees d'aquestes tecnologies.

Productes

D' informàtica trobarà tot el equipament necessàri com: teclats, ordinadors, impressores, tintes, bobines de CD i DVD, cartutxos de tinta i tóner, televisors LCD, LED, , , també tenim material d'antenes com TDT, sintonitzadors de satèl·lit, cables, amplifica

Marques

VERBATIM, KLONER, SWEEX, HP, BROTHER, EPSON, LOGITECH, KINGSTON, SONY, LG, ENGEL, TELEVES, BOSTON, , ,

On ens pots trobar?

Adreça: Av. Catalunya 18

Telèfon 93 586 17 27

Contacta amb Infodisseny Vallés, S.L.