Última actualització: 30/09/2013

Psicosalut

Espai d´Atenció Psicològica. Despatx de Psicologia. Diagnòstic i tractament psicològic, logopèdia, teràpia familiar, mediació, psiquiatria, informes, peritatge psicològic forense

Adreça: Av. Francesc Macià 19, 2º 1ª

olallallf@hotmail.com

Horari: Dimarts i Divendres de 15.00h. a 20.00h.

On ens pots trobar?

Telèfon 678668160

PSICO-SALUT, Centre de Psicologia, Psiquiatria i Logopèdia, és una institució privada de caràcter assistencial, enfocada a la prevenció, diagnòstic i tractament a infants, adolescents, i adults que presenten algun tipus de dificultat en l’aprenentatge, o bé en l’adaptació al seu entorn .

La nostra finalitat, pot expressar-se en objectius tals com el benestar, la salut, la qualitat de vida i la plenitud del desenvolupament de persones i grups en els diferents àmbits de la vida social i individual.

La nostra oferta d’atenció es concreta en:

-          Psicologia clínica: avaluem, diagnostiquem i tractem els problemes psicològics que produeixen limitacions, en un major o menor grau, en la vida diària de la persona.

-          Els serveis que oferim al voltant de les dificultats en l’aprenentatge, es centren en l’exploració, anàlisi, diagnòstic i intervenció, amb la finalitat de millorar el rendiment acadèmic de l’infant i adolescent.

-          Intervenció logopèdica: portem a terme tasques d’exploració, diagnòstic i intervenció dels trastorns de la parla i el llenguatge.

-          Estimulació precoç: treballem per a millorar i activar els estímuls dels nens d’edats entre 0 i 6 anys.

-          Serveis d’exploració i intervenció psicopedagògica: dirigim a aquest servei als centres per a l’exploració i intervenció en diversos àmbits educatius.

Productes

Espai d´Atenció Psicològica, Despatx de Psicologia, Diagnòstic i tractament psicològic, logopèdia, teràpia familiar, mediació, psiquiatria, informes, peritatge psicològic forense, psicòleg

On ens pots trobar?

Adreça: Av. Francesc Macià 19, 2º 1ª

Telèfon 678668160

Contacta amb Psicosalut