Última actualització: 10/01/2024

Centre Infantil La Granoteta Blava

Som un centre infantil destinat a infants de 0-3 anys (i fins a 6 anys en èpoques de casals), amb flexibilitat horària i diferents serveis i preus segons les necessitats de les famílies. Oferim una educació no formal, basada en el joc

Adreça: C. Santa Llúcia 9-11 local 1

www.lagranotetablava.es

Horari: el nostre horari és de 8h del matí a 18h de la tarde de dilluns a divendres

On ens pots trobar?

Telèfon 636 24 22 21 / 93 188 41 01

Centre infantil destinat a infants de 0-3 anys (i fins a 6 anys en dies festius als col.legis), amb flexibilitat horària i diferents serveis i preus segons les necessitats de les famílies. El nostre horari és de 8h a 18h de dilluns a divendres. Nomès tanquem els dies festius nacionals i el curs va desde setembre fins juliol i a l'agost fem casal d'estiu.

Oferim una educació no formal, basada en el joc com a mitjà per arribar a adquirir coneixements, ja que aquest és el mode d'adquisició en aquesta edat. Per això, disposem d'un projecte amb programacions diàries d'activitats, rutines i hàbits (com psicomotricitat, anglès, música, literatura, joc simbòlic, experimentació...) utilitzant diverses pedagogies com Pikler, Montessori, Reggio Emilia... Els infants estan separats per edats i en grups reduïts. Professionals qualificades i amb formacions continuades per donar lo millor als vostres infants. Ambient familiar i molt acollidor. També fem sortides i tallers per families.  

On ens pots trobar?

Adreça: C. Santa Llúcia 9-11 local 1

Telèfon 636 24 22 21 / 93 188 41 01

Contacta amb Centre Infantil La Granoteta Blava