Última actualització: 25/03/2011

Launnamar

papereria-copistería

Adreça: C. Pere Esmendia 9

Horari: De dilluns a divendres de 9:00h - 13:15h i de 16:45h- 20:30h Dissabtes de 10:00h - 13:30h i de 17:30h- 20:00h

On ens pots trobar?

Telèfon 935880919

launnamar, és un comerç especialitzat en papereria i copisteria que reuneix una gran varietat de  productes relacionats amb aquest àmbit. Pel que fa a la papereria, dins de l'especialitat del material escolar, els nostres clients poden trobar motxilles de gran qualitat com les "Bultaco", "jordi Labanda", "Kukuxumusu", entre d'altres. A més a més, de gran varietat de ceres, colors i rotuladors (staedtler, Maped...) També podem oferir pinzellades de productes de Belles arts, paper de regal i un ampli repertori de carpeteria i llibreteria on els clients poden tenir a l'abast des de les marques més senzilles fins a les més conegudes del mercat.

Un altre sector que ofereix Launnmar és la copisteria, en la qual es realitzen impressions a color i blanc i negre en tots aquells formats que el client desitgi. També es fan enquadernacions, plastificacions, servei de fax i feines més especialitzades, com poden ser la creació de targetes de visita, invitacions de noces, entre d'altres.

Productes

motxilles, llibretes, carpetes, bolis, rotuladors, colors, material d´oficina, gominolas, paper de regal, cartulines, fotocopies en color i blanc i negre, plastificacions, encuadernacions,

Marques

convers, oxford, miquel rius, pilot, staedtlet, jovi, maped, uni,

On ens pots trobar?

Adreça: C. Pere Esmendia 9

Telèfon 935880919

Contacta amb Launnamar