Última actualització: 22/05/2016

Nova Núvia

Botiga de vestits de núvia, festa, comunió i complements
Categoria: Tèxtil i Moda

Adreça: Cal Príncep, 7

http://novanuvia.com/

Horari: T'esperem de dimarts a dissabte al matí de 10:00 a 13:00 i de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00. Si no us va bé, truca'ns per telèfon i segur que ens posem d'acord.

On ens pots trobar?

Telèfon 935662987

Nova Núvia és una botiga encantadora situada a Rubí en la qual trobaràs el vestit de núvia amb el que sempre havies somiat casar-te. Així mateix, també compten amb tot tipus de complements perquè durant el dia més important de la teva vida puguis brillar amb llum pròpia i sentir-te més maca que mai.

Models que ofereix

A Nova Núvia trobaràs models de diferents estils, amb la qual cosa serà fàcil trobar el que sigui perfecte per a tu i el que més s'ajusti al que sempre havies imaginat. Per a aquest dia tan especial és molt important que et sentis còmoda amb el model triat i que aquest vagi d'acord amb la teva personalitat, ja que això farà que et vegis radiant i et sentis una veritable princesa.

Firmes amb què treballa

Aquesta acollidora botiga alberga les novetats de les col·leccions de Lilly, Oreasposa, Cosmobella i Cabotine.

Complements que ofereix

A Nova Núvia també trobaràs gran varietat de complements perquè puguis completar el look per al dia de l'enllaç com, per exemple, sabates, vels, mantellines, tocats i accessoris per als cabells. 

Productes

Vestits de núvia, festa, comunió i complements

Marques

Oreasposa, Cosmobella, Lilly, Fashion New York

On ens pots trobar?

Adreça: Cal Príncep, 7

Telèfon 935662987

Contacta amb Nova Núvia