Productes Nutergia

ACEROL C 60 comp

Reforçar la vitalitat i les defenses naturals, per a la gent estressada, els fumadors i els esportistes, per als nens cansats.


BICEBE 100 caps

Pèrdua de vitalitat i fatiga crònica; compensar mancances lligades a la pol · lució ia una alimentació desequilibrada, hiperactivitat o estrès; reequilibrar les funcions biològiques durant malalties degeneratives, reforçar el terreny en cas de problemes de pròstata, endocrins, pell o propensió al acne.


BILEINA 100 perles

Regulació hormonal síndrome premenstrual, sequedat i problemes de la pell, per contrarestar l'envelliment i mantenir l'elasticitat del teixit cutani, fragilitat d'ungles i alopècia, hiperactivitat en edat infantil, desordres immunitaris, problemes inflamatoris, trastorns femenins.


ENTEZYM Masticable 12 cubs

Per completar una alimentació pobra en fibres, en cas de desequilibri de la flora intestinal i augment de la flora de putrefacció responsable de problemes digestius, de trànsit lent i de trastorns colíticos.


ERGY 3 100 perles

Equilibri emocional i la millora dels trastorns de l'humor, regulació dels processos inflamatoris articulacions, tendons .., el bon funcionament del sistema cardio vascular; benestar de les mares que acaben de donar la llum.


ERGY C 250 gr

Estimula les defenses naturals, contra la fatiga general; complement antioxidant per a fumadors, estressats i esportistes, per a nens en període de creixement.


ERGY YAM 100 ml CREMA

Problemes premenstruals, irregularitat dels cicles, en període de menopausa.


ERGYCALM 250 ml

Trastorn de l'humor, esgotament nerviós, malestar general, canvi d'estacions, regular bioritmes, l imitar les pulsacions ensucrades, quan es deixa de fumar, per assumir millor les situacions doloroses, la malaltia, son pertorbat.


ERGYCARE 80 caps

En associació amb mesures higièniques, dietètiques i un protocol adaptat, ERGYCARE és interessant per reforçar el potencial funcional cel · lular terrenys inflamatoris, degeneratius, crònics, teràpies importants ..


ERGYCARTIL Plus 90 caps

Protecció articular; modulador de la inflamació.


ERGYDIGEST 250 ml

Indigestió - Digestió lenta, problemes gàstrics, inflors. - Canvi d'estació, depuratiu i detoxicante hepàtic i digestiu. - Acne, èczemes i psoriasi.


ERGYDREN 250 ml

Drenatge.


ERGYEPUR (abans ERGYPATIC) 250 ml

Coadjuvant en problemes hepàtics complexos i inflamatoris transaminases altes. Fragilitat hepatobiliar i trastorns hepàtics en general. En canvis d'estació per afavorir el drenatge de substàncies tòxiques.


ERGYFLAVONA 60 caps

Benestar durant la menopausa.


ERGYKID CREIXEMENT 45 comp

Períodes de creixement intens, debilitat osteo-articular, alimentació desequilibrada, nerviosisme, estrès, trastorns del son.


ERGYKID VITALITAT 45 comp

Fatiga física i intel · lectual, debilitat immunitària, convalescència, dificultats de concentració, alimentació desequilibrada.


ERGYLINE 100 perles

Es pot recomanar en cas d'importants necessitats en Àcids Grassos Essencials com ara: alimentació desequilibrada, règims estrictes, estrès, trastorns cutanis, menopausa, desequilibris lipídics, terrenys inflamatoris o al · lèrgics.


ERGYMAG 100 caps

Stress, somni difícil, irritabilitat, fatiga, alimentació desequilibrada, pèrdua de cabell, genives sensibles; esforços físics repetits, trastorns ossis i articulars.


ERGYMUNIL (abans Ergyrino) 250 ml

Reforçar les defenses naturals de l'organisme.


ERGYOPTIM 250 ml

Protecció microvascular: Fatiga ocular, degeneració macular, com a complement de tractaments habituals, debilitat capil · lar i problemes microcirculatorios.


ERGYORTHO 100 caps

Reuneix en una fórmula completa als millors antioxidants naturals per a una protecció òptima.


ERGYÓSEO 100 caps

Desmineralització; d ebilidad òssia; mancances en vitamina D i calci.


ERGYPAINA Plus 60 caps

Estimula l'activitat digestiva, limita els trastorns circulatoris, modula els fenòmens inflamatoris, acció desinfiltrante.

ERGYPHILUS Plus 60 caps

Reforçar els terrenys al · lèrgics i les debilitats immunitàries; regular el trànsit, les inflors, flatulències, trastorns intestinals o en cas de digestió difícil ...; prevenir els desordres intestinals del viatger, o com a complement a la presa d'antibiòtics.


ERGYPHYTUM 250 ml

Artrosi, dolors articulars, dolors musculars, trastorns tendinosos, inflamacions, trastorns reumàtics; consolidació de fractures, desmineralització.


ERGYPROTECT 120 gr

Alleuja i reequilibra el terrenys bàsics colíticos, en cas de trastorns funcionals intestinals hipersensibilitat intestinal, colitis, trastorns del trànsit, hiperpermeabilidad intestinal i infeccions intestinals.


ERGYSIL Solució 500 ml

Reforçar el terreny en cas de trastorns osteo articulars rigidesa articular, debilitat òssia .., problemes musculars contracturas. . i tendinosos, optimitzar la hidratació i l'elasticitat cutània.


ERGYSPORT ESFORÇ 450 gr

Beguda dietètica dissenyada per una aportació glucídic durant l'esforç físic. Afavoreix la hidratació i el benestar digestiu, compensa la despesa energètica i protegeix el múscul.


ERGYSPORT RECUP 60 caps

Permet accelerar l'eliminació de les toxines àcides àcid làctic .. responsables d'agulletes i rampes desprès de l'esforç. La presència de vitamines B contribueix amb el magnesi a reduir els estats d'estrès anteriors a una competició.


ERGYSPORT REGEN 450 gr

Beguda dietètica específicament dosificada per optimitzar la recuperació de l'esportista. Rehidrata, afavoreix la reparació muscular i reconstitueix les reserves energètiques.


ERGYSPORT STIM 60 caps

Facilita l'oxigenació, m illora la força i el rendiment muscular, millora la recuperació i la reconstrucció cel · lular.


ERGYSTEROL 100 caps

És un complement ric en fitosterols naturals i pols de Opuntia, que limita l'absorció del colesterol i afavoreix la pèrdua de pes, com a complement d'un règim adaptat.


ERGYSTRESS 60 caps

Millora la resistència davant situacions estressants, redueix les manifestacions relacionades a una mala gestió de l'estrès, reequilibra els terrenys ansiosos, neurosdistónicos.


ERGYTAURINA 100 caps

Cansament general i insuficiència hepàtica, p resencia de substàncies nocives i metalls tòxics atmosfera i aigua de mala qualitat, tabac, amalgames dentals, .., millorar la protecció cardiovascular, reforçar la memòria, protegir la retina, millorar la fixació del magnesi i la recuperació després de l'esforç ...


ERGYTONYL 250 ml

Fatiga passatgera, baixada de to vital, convalescència, optimitza la vitalitat física de majors i esportistes; i stimulante intel · lectual.


ERGYVEN 250 ml

Tonificant vascular, cames pesades, debilitat capil · lar, cel · lulitis, com a complement d'un règim alimentari.


ERGYVIOL 250 ml

Reforça el terreny de les persones amb risc, reforça el sistema immunològic, frena l'envelliment, millora la resistència a l'estrès, lluita contra la contaminació, optimitza el rendiment físic i intel · lectual, contribueix a la restauració de l'equilibri biomineral en cas de patologies greus.


GREEN'FLOR 90 comp

Detoxificant renal, intestinal i hepàtic.


MY'COKYL 90 comp

Sanejament la flora intestinal i limita el desenvolupament d'espècies patògenes. Reforça el terreny en cas de candidiasi en estat vegetatiu.


NATUR'ALKYL 90 perles

Reforça les defenses.


STIMUL'IM 60 caps

Estimula les defenses immunitàries.


SUPRALFA 250 ml

Potencia el funcionament de les defenses de l'organisme enfront de les agressions repetides de la vida moderna, núm eutraliza la formació de radicals lliures.


SUPRAMINERAL DESMODIUM 250 ml

Trastorns hepàtics en general.


SYNERVIOL 100 perles

Àcids grassos poliinsaturats essencials Omega 3 i 6. Associació original d'olis de peixos salvatges, de borratja verge i de vitamina E natural, aporta a l'organisme en proporcions equilibrades els àcids grassos essencials implicats en múltiples regulacions fisiològiques.


VECTI Dyn 60 caps

Integritat muscular.


VECTI PUR 60 caps

Regulació metabòlica.


VECTI-REGEN 60 caps

Complex d'aminoàcids funcionals i vitamines necessàries per a la síntesi del col · lagen i de la queratina. Es pot recomanar en cas d'alteració de la qualitat de la pell, de les ungles i del cabell.


VECTI-Seren 60 caps

Complex d'aminoàcids funcionals i de micronutrients adaptògens, reguladors dels estats ansiosos i de depressió passatgers. Es pot recomanar per regular els trastorns de l'humor, per les persones amb pulsions ensucrades, quan es deixa de fumar.

On ens pots trobar?

Adreça: Pg. de Francesc Macià, 23

Telèfon 936 990 430

Contacta amb Farmàcia Batallé