Tapibase Tunn de Somnika
Desde 173.80 €

La nova base entapissada Tunn de Somnika reuneix la senzillesa i la comoditat d'un objecte creat per aconseguir la perfecció en el descans.

CARACTERÍSTIQUES

Realitzat a partir d'una exclusiva estructura en llistons de fusta massissa, la base entapissada Tunn és el resultat d'una acurada creació pensada per a un descans confortable. Els seus llistons són repassats manualment a paper de vidre per eliminar els angle recte amb què ens podem colpejar o danyar el nostre matalàs de forma accidental.

Gràcies a la seva gran transpirabilitat, la base entapissada Tunn es pot utilitzar amb tot tipus de matalassos, fins i tot matalassos de làtex.
Tot el perímetre està entapissat amb el nou teixit CLEAN, pràctic gràcies a la seva capacitat anti-taques i resistent fins i tot a les taques de tinta. A més, gràcies al seu tractament exclusiu en la fabricació garanteix un netejat ràpid i sec.

OPCIONS

Colors
La base entapissada Tunn ofereix la possibilitat d'escollir el color de l'entapissat que se li donarà a l'estructura, d'entre una àmplia gamma de colors. D'aquesta manera podrà adaptar el color dels seus sistemes de descans al color dels seus mobles o habitació, creant un entorn únic.

Potes
El TAPIBASE Tunn compta a més amb l'opció d'afegir un joc de sis potes en tres colors a escollir. Les potes no van incloses en el preu.

- Alçada de les potes: 27 cm
- Alçada de la TAPIBSE: 5 cm
- Alçada de la TAPIBASE amb joc de potes: 32 cm
- Potes Cilíndriques de Fusta: color cirerer i hagi clar (un joc de sis potes)

 

On ens pots trobar?

Adreça: Av. de Barcelona, 10

Telèfon 936 978 450

Contacta amb Dormity.com