Canapè Basic Polipiel
Desde 379.50 €

La bellesa i la qualitat d'un sòlid canapè de pell sintètica dissenyat per millorar la seva descans al millor preu.

CARACTERÍSTIQUES

El canapè Basic Polipiel consta d'un calaix format per una estructura de tubs metàl • lics, que assegura una major resistència de l'equip. Aquest està entapissat amb teixit de pell sintètica, que afegeix al sistema un toc de distinció.

La tapa està formada per una estructura de tubs metàl • lics i coberta per una fusta que aporta al conjunt una gran estabilitat. Entapissada amb el mateix teixit de pell sintètica, consta a més d'un tractament addicional anti-agents externs com la llum i la calor per evitar el desgast prematur del color i evitar així que el teixit es encongeixi. Al centre de la tapa s'aplica un nou teixit 3D, que permet una millor transpiració. Incorpora a més un sistema de fàcil obertura mitjançant un tirador de fusta.

El sistema d'elevació és hidràulic i de compàs, és a dir, al mateix temps que pugem la tapa aquesta es separa de la paret, evitant el contacte amb la mateixa.

Amb la gamma Basic de Somnika podrà gaudir d'un canapè de qualitat al millor preu. A més, el canapè Basic Polipiel és compatible amb qualsevol tipus de matalàs.

Opcionalment es pot incorporar un sistema elevador de rodes que ens faciliti el seu moviment.

COLORS

Podeu trobar el canapè Basic Polipiel en una gran varietat de colors: negre, wengue, plata, marró, blanc, beix

ALÇADA

L'altura del canapè és de 36 cm, més 5 cm de les potes, obtenint una alçada total de 41 cm. L'alçada interior és de 24 cm, la qual cosa permet una gran capacitat d'emmagatzematge.

On ens pots trobar?

Adreça: Av. de Barcelona, 10

Telèfon 936 978 450

Contacta amb Dormity.com