Canapè Garder de Somnika
Desde 533.50 €

El canapè abatible Garder conjuga en un sol objecte la practicitat, la bellesa i l'orgull d'un objecte artesanal realitzat en exclusiva i disponible a un preu increïble.

CARACTERÍSTIQUES

Els canapès de Somnika neixen de l'experiència dels nostres artesans ebenistes, capaços de realitzar una estructura en llistons de fusta massissa resistent i alhora lleugera. Aquests llistons són repassats manualment a paper de vidre per eliminar els angles rectes amb què ens podem colpejar o amb els que podem danyar el nostre matalàs de forma accidental.

La tapa del canapè està realitzada amb un sistema exclusiu de llistons reforçats que li donen una extraordinària rigidesa i alhora la màxima transpirabilitat. D'aquesta manera el matalàs pot eliminar d'una forma ràpida i eficaç la humitat.
Gràcies a la seva gran transpirabilitat, el canapè Garder es pot utilitzar amb tot tipus de matalassos (viscoelàstic, làtex i molles). A més el seu teixit està tractat amb el nou sistema anti-taques CLEAN, que fa d'ell un producte resistent i rentable fàcilment.
Decidiu l'altura de potes i esculli d'entre la seva àmplia gamma de colors, el que millor combini amb els seus mobles. A més, gràcies al seu tractament exclusiu en la fabricació, el Canapè Garder de Somnika garanteix un netejat ràpid i en sec.

OPCIONS

Colors
El canapè Garder permet escollir el color de la seva estructura d'entre una gamma de 30. D'aquesta manera el seu sistema de descans s'adaptarà al color dels seus mobles o de l'habitació, creant una harmonia única a casa seva.

Capçals
Podeu combinar el canapè Garder amb un dels capçals Somnika. Fabricats amb materials d'alta qualitat i amb un disseny molt actual, són el complement perfecte per decorar la seva habitació. Aportaran elegància i estil al seu dormitori, permetent gaudir de la seva bellesa i comoditat.

Disposem de dos models:

Capçal Bodom: encoixinat i tapissat en pell, de forma rectangular. Les seves costures tenen un acabat perfecte. Podrà escollir el color d'entre més de 30 tonalitats.

Capçal Inari: encoixinat i tapissat en pell. La seva forma lleugerament bombada fa d'ell un capçal molt flexible i confortable. Podrà escollir el color que prefereixi d'entre més de 30 tonalitats.

Potes
A causa del seu disseny, el canapè Garder no necessita incorporar potes. Si tot i així voleu afegir més altura al seu sistema de descans, hi ha l'opció de posar un joc de potes còniques a escollir entre quatre colors diferents.

- Alçada canapè total: 36 cm.
- Altura potes: a triar entre 7,5 cm i 12 cm
- Alçada calaix: 23 cm
- Fons útil calaix: 18 cm

On ens pots trobar?

Adreça: Av. de Barcelona, 10

Telèfon 936 978 450

Contacta amb Dormity.com