Matalas Basic HR
Desde 108.90 €

El matalàs Basic HR de Somnika ® és un matalàs de High Resilience, espumación natural de gran fermesa, que en combinació amb la seva encoixinat de fibra li confereixen al matalàs una millor adaptació al cos. Aquesta estructura ajuda a augmentar el suport, confort i durabilitat del matalàs.

Amb el Basic HR podrà gaudir del descans en un matalàs de High Resilience al preu més econòmic. Fabricats amb els millors materials, els matalassos de la gamma Basic ofereixen un descans reparador al preu més econòmic.

Característiques

El matalàs basic HR està compost per un nucli d'escuma especial de gran fermesa, combinat amb materials altament adaptables que li confereixen una acollida tova i una millor adaptació al cos.

Aquest nucli, a més d'oferir una extraordinària capacitat de suport, augmenta la qualitat del descans ja que, gràcies a la seva ergonomia i adaptabilitat, alleuja la pressió del cos mentre dorm.

Amb un encoixinat de 2 cm de fibra, garanteix un matalàs sec i sense humitats. El encoixinat és de teixit de bambú pels dos costats a ones, amb 7 zones diferenciades.

Funda

La platabanda del matalàs ha estat realitzada amb teixit alcántara gris. A més compta amb teixit 3D gris, teixit especialment formulat per la seva gran transpirabilitat, ja que permet una major circulació de l'aire, cosa que afavoreix la major ventilació del matalàs i evita l'acumulació d'humitats en el mateix.

A més, en la funda s'han integrat unes nanses per poder desplaçar el matalàs còmodament.

Gruix

El matalàs basic HR té 19 cm que garanteixen un correcte descans.

On ens pots trobar?

Adreça: Av. de Barcelona, 10

Telèfon 936 978 450

Contacta amb Dormity.com