Matalas Basic Làtex
Desde 218.90

El Basic Làtex de Somnika ® està compost per un nucli de làtex 100%, que ofereix una perfecta adaptabilitat i li atorga un descans reparador progressiu. L'agradable i suau textura del làtex fa que el seu cos senti una profunda sensació de confort, a més de crear un perfecte equilibri termal.

El Basic Làtex ofereix tots els avantatges d'un matalàs de làtex 100% al preu més competitiu. Fabricats amb els millors materials, els matalassos de la gamma Basic ofereixen un descans reparador al preu més econòmic.

Característiques
El Basic Latex de Somnika ® està compost per un nucli de 15 cm de làtex natural, el que assegura un perfecte descans i una profunda sensació de confort. A més, aquest material regula els canvis de temperatura i calor corporal.

Funda
El matalàs Basic Làtex de Somnika ® ha estat dissenyat amb una funda fixa sota el sistema Strech System ® per evitar que hi hagi desplaçaments en les capes interiors del matalàs.
Strech System ® és un teixit elàstic d'última generació que gràcies al tractament rebut en la seva fabricació ens aporta una sensació d'intensa suavitat a més d'una alta resistència al desgast evitant que el pas del temps faci efecte en el teixit. Strech System ® ha aconseguit crear micro càmeres d'aire en el seu interior facilitant la transpiració i ajudant a eliminar per complet la humitat

Gruix
Amb els seus 17 cm de gruix assegura una sensació de confort i un correcte descans.

On ens pots trobar?

Adreça: Av. de Barcelona, 10

Telèfon 936 978 450

Contacta amb Dormity.com