Matalas Basic Visco
Desde 174.90 €

El Basic Visco de Somnika ® ha estat concebut sota el disseny clàssic dels matalassos viscoelàstics format per dues capes de diferents densitats i fermesa. Gràcies al material termo sensible amb el que està fabricat s'adapta perfectament al perfil exacte del nostre cos, aportant una ergonomia perfecta.

El Basic Visco està format per dues capes de viscoelàstica de diferents densitats, oferint l'últim en qualitat a un preu molt competitiu. Fabricats amb els millors materials, els matalassos de la gamma Basic ofereixen un descans reparador al preu més econòmic.

Característiques
El matalàs Basic Visco de Somnika ® compta amb dues capes de diferents densitats i fermesa, que asseguren un millor descans.

Capa superior de 3 cm de viscolàstica, que treballa de forma òptima per al nostre cos. Aquest material és termosensible, de manera que al contacte de la calor que genera el nostre cos, adopta el perfil exacte al nostre contorn aportant una ergonomia perfecta.

Capa inferior de 15 cm de HR soft d'alta qualitat que aporta la fermesa adequada al conjunt.

Funda
Fixa per evitar desplaçaments a les capes interiors del matalàs i augmentar la seva durabilitat.

A més incorpora el sistema Strech System ®, que ofereix una major suavitat i resistència.

Strech System ® és un teixit elàstic d'última generació que gràcies al tractament rebut en la seva fabricació ens aporta una sensació d'intensa suavitat a més d'una alta resistència al desgast evitant que el pas del temps faci efecte en el teixit. Strech System ® ha aconseguit crear micro càmeres d'aire en el seu interior facilitant la transpiració i ajudant a eliminar per complet la humitat.

Gruix
El matalàs Basic Visco té 18 cm de gruix, que asseguren un correcte descans.

On ens pots trobar?

Adreça: Av. de Barcelona, 10

Telèfon 936 978 450

Contacta amb Dormity.com