Matalas de motlles Armin
Desde 295.90 €

Armin de Somnika ® és l'evolució tecnològica portada als matalassos de molles. Al sistema de molles Double Offset del Armin de Somnika ® li hem afegit el més nou en material viscoelàstic, que permet que el matalàs s'adapti al perfil del nostre cos proporcionant un millor descans.

Característiques

El matalàs Armin de Somnika ® està format per un nucli de molls i material viscolàstic, que gràcies a les seves propietats facilita l'adaptació del matalàs al nostre cos, repartint millor el nostre pes i proporcionant un descans més reparador i agradable.

La part superior del matalàs està fabricat amb el sistema TAPA TAPA. Aquest és un procés productiu pel qual totes les capes de l'encoixinat es cusen juntes per a cada cara del matalàs. Es fabriquen de forma única i garanteixen la màxima unió entre tots els components del matalàs, proporcionant un acabat excel lent.

Compte a més amb el nou teixit Bayscent, sistema d'aromateràpia totalment nou que consisteix en milions de microcàpsules farcides de gotetes d'una subtil fragància protegint el teixit de males olors durant tota la seva vida.

Funda

La platabanda del matalàs ha estat realitzada amb teixit alcántara en gris clar. A més compta amb teixit 3D blanc, teixit especialment formulat per la seva gran transpirabilitat, ja que permet una major circulació de l'aire, cosa que afavoreix la major ventilació del matalàs i evita l'acumulació d'humitats en el mateix.

A més, en la funda s'han integrat unes nanses encoixinades en alcántara gris per poder desplaçar el matalàs còmodament.

Gruix

El matalàs Armin de Somnika ® té 22 cm de gruix, que asseguren un descans reparador.

On ens pots trobar?

Adreça: Av. de Barcelona, 10

Telèfon 936 978 450

Contacta amb Dormity.com