Matalas Viscoelàstic Thomas
Desde 423.50 €

El Thomas de Somnika ® ha estat concebut sota el disseny clàssic dels matalassos viscoelàstics format per dues capes de diferents densitats i fermesa. La seva principal característica és la capacitat d'aportar un somni intens i reparador, i que, gràcies al material termo sensible amb el que està fabricat fa que el matalàs adopti el perfil exacte al contorn del nostre cos aportant una ergonomia perfecta.

Després de diversos assaigs clínics ha estat provat que el Thomas redueix en prop d'un 30% el nombre de voltes que donem al dormir en una nit, fent que el nostre descans sigui realment reparador.

Característiques
El matalàs Thomas de Somnika ® compta amb dues capes de diferents densitats i fermesa, que asseguren un millor descans.

Capa superior de 6 cm de visco-soja amb la màxima qualitat del mercat, que aporta al nostre descans una gran adaptabilitat. A més la soja ofereix un producte més ecològic, natural i perdurable en el temps.

Capa inferior de 17 cm de HR (High Resilience), es tracta d'una espumació natural d'alta resistència i densitat dissenyada per aportar al conjunt l'adaptabilitat òptima per al nostre descans fent que la viscoelàstica respongui molt millor davant el pes del nostre cos.

A més, compta amb un encoixinat de 3 cm de visco-soft, que fa que el primer contacte sigui de màxim confort i ens aporti una sensació agradable i acollidora.

La part superior del matalàs està fabricat amb el sistema TAPA TAPA. Aquest és un procés productiu pel qual totes les capes de l'encoixinat es cusen juntes per a cada cara del matalàs. Es fabriquen de forma única i garanteixen la màxima unió entre tots els components del matalàs, proporcionant un acabat excel lent.

Lateral
Platabanda amb alcántara blanc i al centre alcántara negre.

Gruix
Amb un gruix de 26 cm assegura una comoditat i un descans ideals, que sentirà no només durant la nit sinó al aixecar-se.

On ens pots trobar?

Adreça: Av. de Barcelona, 10

Telèfon 936 978 450

Contacta amb Dormity.com