Matalas Viscoelàstic Kimm
Desde 273.90 €

El Kimm de Somnika ® ha estat concebut sota el disseny clàssic dels matalassos viscoelàstics format per dues capes de diferents densitats i fermesa. La seva característica principal és la gran adaptabilitat gràcies al material termo sensible amb el que està fabricat i que fa que el matalàs adopti el perfil exacte al contorn del nostre cos aportant una ergonomia perfecta.

El Kimm de Somnika ® és el matalàs ideal per a tots els que dormen cap per amunt o baca baix, ja que les característiques del material viscoelàstic fan que no ens enfonsem evitant així males postures. Després de ser testat en diversos estudis, s'ha demostrat que gràcies a la seva composició redueix en gairebé un 30% les voltes que donem mentre dormim.

Es tracta d'un matalàs que es pot articular sense cap problema en cas que desitgem.

Característiques
Capa superior de 6 cm de Visco-Medium ®
amb un grau de fermesa mitjà, de porus obert i la màxima qualitat del mercat que aporta al nostre descans una gran adaptabilitat. El Kimm de Somnika ® ha estat fabricat amb un material termo sensible que contribueix a crear una ergonomia perfecta per al nostre cos.

Capa inferior de 14 cm de HR (High Resilience), es tracta d'una espumació natural d'alta resistència i densitat dissenyada per aportar al conjunt l'adaptabilitat òptima per al nostre descans fent que el viscoelàstic respongui molt millor davant el pes del nostre cos.

A més, compta amb un encoixinat de visco-soja de fermesa 60, que fa que el primer contacte sigui de màxim confort i ens aporti una sensació agradable i acollidora.

La part superior del matalàs està fabricat amb el sistema TAPA TAPA. Aquest és un procés productiu pel qual totes les capes de l'encoixinat es cusen juntes per a cada cara del matalàs. Es fabriquen de forma única i garanteixen la màxima unió entre tots els components del matalàs, proporcionant un acabat excel lent.

Funda
La funda del Kimm de Somnika ® ha estat dissenyada perquè puguem desenfundar de forma ràpida i senzilla, és per això que incorpora en tot el seu perímetre una cremallera. A més incorpora el sistema Strech System ® amb el qual evitem que hi hagi desplaçaments en les capes inferiors del matalàs.
Strech System ® és un teixit elàstic d'última generació que gràcies al tractament rebut en la seva fabricació ens aporta una sensació d'intensa suavitat a més d'una alta resistència al desgast evitant que el pas del temps faci efecte en el teixit. Strech System ® ha aconseguit crear micro càmeres d'aire en el seu interior facilitant la transpiració i ajudant a eliminar per complet la humitat.

Per a la seva neteja el més recomanable és portar la funda a centres especialitzats en rentar teles delicades i així ens assegurarem que el tracte serà el correcte.

Gruix
Els 20 cm de gruix del matalàs Kimm asseguren un correcte i reparador descans.

On ens pots trobar?

Adreça: Av. de Barcelona, 10

Telèfon 936 978 450

Contacta amb Dormity.com