Matalass Viscolàtex de Somnika
Desde 414.70 €

Els oferim el nostre nou matalàs de viscolátex, un matalàs d'alta qualitat que li aporta totes les seves propietats terapèutiques gràcies al làtex del nucli sense renunciar a l'adaptabilitat de la viscoelàstica.

Característiques
El matalàs Viscolatex de Somnika ® està compost d'un nucli de làtex 100% i un encoixinat amb 2 cm de viscoelàstica que fa el matalàs totalment ergonòmic, mantenint el cos amb la seva curvatura natural, alleujant i prevenint problemes d'esquena, cervicals i coll.
La part superior del matalàs està fabricat amb el sistema TAPA TAPA. Aquest és un procés productiu pel qual totes les capes de l'encoixinat es cusen juntes per a cada cara del matalàs. Es fabriquen de forma única i garanteixen la màxima unió entre tots els components del matalàs, proporcionant un acabat excel lent.

La platabanda del matalàs ha estat realitzada amb teixit alcántara en 3D gris. El teixit 3D ha estat especialment formulat per la seva gran transpirabilitat, ja que permet una major circulació de l'aire, cosa que afavoreix la major ventilació del matalàs i evita l'acumulació d'humitats en el mateix.

Funda
El matalàs Viscolatex de Somnika ® ha estat dissenyat amb una funda fixa sota el sistema Strech System ® per evitar que hi hagi desplaçaments en les capes interiors del matalàs. Strech System ® és un teixit elàstic d'última generació que gràcies al tractament rebut en la seva fabricació ens aporta una sensació d'intensa suavitat a més d'una alta resistència al desgast evitant que el pas del temps faci efecte en el teixit. Strech System ® ha aconseguit crear micro càmeres d'aire en el seu interior facilitant la transpiració i ajudant a eliminar per complet la humitat.

A més, en la funda s'han integrat unes nanses encoixinades en alcántara gris fosc per poder desplaçar el matalàs còmodament.

Gruix

El matalàs Viscolatex de Somnika ®, amb 23 cm de gruix, proporciona un descans diari de qualitat.

On ens pots trobar?

Adreça: Av. de Barcelona, 10

Telèfon 936 978 450

Contacta amb Dormity.com