Matalas de Motlles Gustav
Desde 438.90 €

Gustav de Somnika ® és l'evolució tecnològica portada als matalassos de molles. Al sistema de molles ensacades del Gustav de Somnika ® li hem afegit material viscoelàstic repartit per les dues cares i el perímetre del nostre matalàs.

Característiques

El sistema de molles ensacades està disposat en bossetes individuals de cotó. Els molls del Gustav de Somnika ® han estat fabricats en acer temperat per evitar deformacions que apareixen amb el pas del temps i dissenyats de forma cilíndrica per aconseguir un repartiment perfecte de pressió i adaptació.

A més se li han afegit 2 cm d'Visco-Soft ®, el viscoelàstic més adaptable del mercat, gràcies al seu sistema S'ADAPTA System ®, amb un grau de fermesa 60 que ens garanteix el descans perfecte.

La part superior del matalàs ha estat fabricat amb el sistema TAPA TAPA. Aquest és un procés productiu pel qual totes les capes de l'encoixinat es cusen juntes per a cada cara del matalàs. Es fabriquen de forma única i garanteixen la màxima unió entre tots els components del matalàs, proporcionat un acabat excel lent.

Funda
El Gustav de Somnika ® ha estat dissenyat amb una funda fixa sota el sistema Strech System ® per evitar que hi hagi desplaçaments en les capes interiors del matalàs.

Strech System ® és un teixit elàstic d'última generació que gràcies al tractament rebut en la seva fabricació ens aporta una sensació d'intensa suavitat a més d'una alta resistència al desgast evitant que el pas del temps faci efecte en el teixit. Strech System ® ha aconseguit crear micro càmeres d'aire en el seu interior facilitant la transpiració i ajudant a eliminar per complet la humitat.

A la funda s'han integrat 6 nanses encoixinades per poder desplaçar còmodament (2 nanses a banda i banda del matalàs, una a la part superior i una altra a la capçalera).

Gruix

Amb 28 cm de gruix, el Gustav de Somnika ® ens ofereix un descans agradable i reparador.

 

On ens pots trobar?

Adreça: Av. de Barcelona, 10

Telèfon 936 978 450

Contacta amb Dormity.com