Matalass Viscoelàstic Olaf
Desde 544.50 €

El matalàs Olaf està dissenyat sota el sistema ADAPTA System ®, la més recent innovació en tecnologia del descans. Aquest nou sistema, desenvolupat pel departament de R + D de Somnika ®, consisteix en la creació d'un nucli de tres capes de material viscoelàstic d'alta qualitat, cadascuna d'elles amb un grau de fermesa diferent i gruix variable. D'aquesta manera aconseguim aportar diferents fermesa depenent de la zona del matalàs i aconseguir una immillorable adaptabilitat a la forma del nostre cos sense crear punts de pressió.

Característiques
Amb una base de HR, una capa mitjana de visco-soja i una capa superior de viscolàstica assegura una perfecta adaptabilitat i un suport perfecte del cos. El matalàs gaudirà d'una base ferma mentre s'adapta per complet al nostre cos independentment del nostre pes i / o temperatura corporal.

- 5 cm d'Visco-Soft ®. Es tracta del viscoelàstic de més alta qualitat i adaptabilitat del mercat, gràcies al seu sistema S'ADAPTA System ®, amb un grau de fermesa 60 que ens garanteix un descans perfecte.
- 3 cm de Visco-Medium ®. Aquesta capa de material viscoelàstic amb soja i amb un grau de fermesa 75, és l'encarregada de repartir el pes de forma homogènia. D'aquesta manera afavorim a la nostra circulació, proporcionant el descans necessari per a un somni renovador. A més la soja ofereix un producte més ecològic, natural i perdurable en el temps.
- 14 cm de HR (High - Alta Resilience). Es tracta d'una escuma especial de gran fermesa i d'alta resiliència creada sota una estructura de cèl lules obertes que afavoreix la circulació de l'aire i evita la retenció d'humitat a l'interior del matalàs. A més ajuda a augmentar el grau de confort i adaptabilitat del nostre matalàs fent que el viscoelàstic ens aporti tota la seva adaptabilitat i confort.

Funda
Olaf de Somnika ®
ha estat dissenyat amb una funda fixa, sota el sistema Strech System ®, per evitar que hi hagi desplaçaments en les capes interiors del matalàs. En la seva funda incorpora 2 cm d'Visco-Soft ® per aportar tota la seva adaptabilitat des del primer moment. Aquest ens aporta una sensació d'intensa suavitat a més d'una alta resistència al desgast evitant que el pas del temps faci efecte en el teixit. Strech System ® ha aconseguit crear micro càmeres d'aire en el seu interior facilitant la transpiració i ajudant a eliminar per complet la humitat.

La part superior del matalàs ha estat fabricat amb el sistema TAPA TAPA. Aquest és un procés productiu artesanal pel qual totes les capes de l'encoixinat es cusen juntes per a cada cara del matalàs. Es fabriquen de forma única, cada matalàs Olaf té el seu propi procés, en comptes de l'elaboració per metre lineal de la resta de marques, garantint una perfecta unió entre tots els components del matalàs sense esquinçar els teixits, proporcionat un acabat excel lent i artesanal.

El lateral del matalàs està folrat amb Sueback, una microfibra funcional, resistent i perdurable, que afegeix al seu matalàs un extra de suavitat i ajuda que el matalàs no es deformi amb el pes.

Desenfundable i de fàcil neteja, la funda del matalàs Olaf incorpora Fil Coolmax ®, un teixit altament tecnològic desenvolupat per controlar i regular la temperatura de la pell així com la hidratació corporal desprenent la humitat sobrant en la meitat de temps respecte al cotó (test de assaig científic).

Gruix
Amb un gruix de 24 cm, el matalàs Olaf li garanteix un descans agradable i reparador.

On ens pots trobar?

Adreça: Av. de Barcelona, 10

Telèfon 936 978 450

Contacta amb Dormity.com