Matalass Viscoelàstic Magnus
Desde 614.90€

Magnus de Somnika ® ha estat dissenyat sota el nou S'ADAPTA System ®. Aquest sistema consisteix a unir tres capes de diferents fermesa que s'uneixen en el moment de la seva fabricació per aconseguir la adaptabilitat perfecta al nostre cos. ADAPTA System ® és fruit de llargs anys d'investigació per part dels nostres Enginyers de R + D aconseguint per Somnika ® un material viscoelàstic que s'adapta perfectament a la variació de temperatures que trobem en les diferents zones del nostre país.

Característiques
Amb una base de HR, una capa mitjana de visco-soja i una capa superior de viscolàstica assegura una perfecta adaptabilitat i un suport perfecte del cos. El matalàs gaudirà d'una base ferma mentre s'adapta per complet al nostre cos independentment del nostre pes i / o temperatura corporal.

- 5 cm d'Visco-Soft ®. Es tracta del viscoelàstic més adaptable del mercat, gràcies al seu sistema ADAPTA System ®, amb un grau de fermesa 60 que ens garanteix el descans perfecte.
- 3 cm de Visco-Medium ®. Capa mitjana de visco-soja amb un grau de fermesa 75 que s'encarregarà d'aconseguir que el matalàs s'adapti del tot al nostre cos independentment del pes i la temperatura corporal. A més la soja ofereix un producte més ecològic, natural i perdurable en el temps.
- 17 cm de HR (High Resilience). Es tracta de la nostra espumació tecnològica i d'alta resiliència encarregada d'ajudar al viscoelàstic perquè aquest ens ofereixi tota la seva adaptabilitat.

Funda
Magnus de Somnika ® ha estat dissenyat amb una funda fixa, sota el sistema Strech System ®, per evitar que hi hagi desplaçaments en les capes interiors del matalàs. A més se li han afegit 2 cm d'Visco-Soft ® perquè la sensació de descans i relaxació sigui des del primer moment perfecta. Aquest ens aporta una sensació d'intensa suavitat a més d'una alta resistència al desgast evitant que el pas del temps faci efecte en el teixit. Strech System ® ha aconseguit crear micro càmeres d'aire en el seu interior facilitant la transpiració i ajudant a eliminar per complet la humitat.

La part superior del matalàs està fabricat amb el sistema TAPA TAPA. Aquest és un procés productiu pel qual totes les capes de l'encoixinat es cusen juntes per a cada cara del matalàs. Es fabriquen de forma única i garanteixen la màxima unió entre tots els components del matalàs, proporcionant un acabat excel lent.

A la funda s'han integrat 6 nanses encoixinades per poder desplaçar còmodament (2 nanses a banda i banda del matalàs, una a la part superior i una altra en la inferior).

El lateral del matalàs està folrat amb Sueback, una microfibra funcional, resistent i perdurable, que afegeix al seu matalàs un extra de suavitat i ajuda que el matalàs no es deformi amb el pes.

Gruix
El seu elevat gruix, de 27 cm assegura que es tracta d'un dels matalassos més còmodes que trobarà en el mercat.

 

 

On ens pots trobar?

Adreça: Av. de Barcelona, 10

Telèfon 936 978 450

Contacta amb Dormity.com