Última actualització: 20/10/2017

Indart Tornar a la fitxa

Terapia Mindfulness (C.E.M)
25€ Terapia individual

C.E.M (Consciència Emocional Meditativa)
La CEM és un tipus de Meditació Guiada que es considera més una teràpia que un pràctica, separant-se dels exercicis de meditació estàtics volviendolos actius per al practicant. Aquest mètode combina diferents tècniques que provenen de les Teràpies Alternatives, la Psicologia Humanista i la Meditació Clàssica. Es treballa amb la visualització, la imaginació, el simbolisme, la cromoterapia, el so, en definitiva amb tots els sentits en general, creant un vinculo conscient entre les emocions i el nostre cos, entre la nostra ment i el nostre sistema energètic.
És un mètode basat en el nostre cos intuïtiu i en la pròpia experiència personal a través dels sentits i la nostra ment. El CEM està pensat per al nostre desenvolupament interior, pel desbloquejo emocional, per ser més conscients del que som i els qui som, per augmentar la nostra empatia i comprendre-la d'una manera conscient, i sobretot per interioritzar i sentir el vinculo que tenim amb tot allò que ens envolta.
Consultar amb el centre disponibilitat horària.
?* Els grups són reduïts, d'un màxim de 6 alumnes per classe o taller pel poder donar un tracte personalitzat i fer un seguiment a nivell corporal de cada persona.
?El centre proporciona tot el material necessari com futones, mantes i coixins per a la pràctica. 

On ens pots trobar?

Adreça: pg de les Torres, 104

Telèfon 655798895

Contacta amb Indart