Productes de neteja
ecològics

https://fontdevida.com/138-productos-de-limpieza 

Els nostres productes de neteja Bio son tant per la neteja de la llar com per al rentat de la roba. Gràcies a la seva fórmula natural, no danyen a les persones que els utilitzen. Els productes de neteja ecològics ofereixen un bon resultat i, a més, contribueixen eficaçment al respecte al medi ambient. Tafaneji entre la nostra gran varietat de productes i trobi tot el que necessita per a una llar neta, de forma ecològica i sense danyar el medi ambient ni a la salut. Podrà escollir entre les nostres subcategories articles com els productes ideals per netejar el bany i la cuina, els productes especialitzats en la neteja de la roba i finalment els productes de neteja multiusos, on trobaràs tot tipus d'articles variats.

Rentaplats ecològics, sal regeneradora, netejador de banys...

El bany i la cuina són les 2 estades de la llar en què es requereix una major neteja. Els nostres rentavaixelles ecològics (a mà) netegen en profunditat alhora que respecten l'equilibri de la pell; s'ofereixen en versions: de poma; de llimona amb àloe vera; d'aranja-bergamota. La sal regeneradora Bio, al costat del abrillantador ecològic ia les pastilles per al rentavaixelles, li garanteixen òptims resultats de neteja al sistema rentavaixelles. El nostre netejador de banys ecològic elimina eficaçment les taques de calç, greix i brutícia.

Detergents ecològics líquids i en pols, sabons per a la roba, llevataques, blanquejadors...

El detergent ecològic té cura teves peces més estimades. Disposem d'una àmplia gamma de detergents per a rentadora: en líquid i en pols; detergent líquid en oli d'oliva per llana i seda. També t'oferim les tauletes blanquejadores i llevataques, amb oxigen actiu. Pensant en els més petits de la llar, pots comprar el sabó Bio per a roba de nadons, molt suau i també indicat per a la roba que està en contacte amb adults amb pells sensibles i / o problemes dèrmics. No oblidis el llevataques orgànic en esprai, la formulació elimina rascades i taques difícils.

Insecticides, netejavidres, netejadors de forns, fregar...

En aquesta secció pots trobar un ampli ventall de productes per a propòsits diversos. Els netejavidres ecològics no irriten la pell ni els ulls i deixen un bon acabat sobre les superfícies de vidre. També oferim: netejadors de forns ecològics; insecticides que no taquen; netejadors multiusos (fregar); paper higiènic; rotllos de cuina; netejadors específics per a fusta i fregar per al parquet.

On ens pots trobar?

Adreça: Passeig de les Torres, 43

Telèfon 93 697 89 51

Contacta amb Font de Vida - Productos ecológicos