XTC-100 Action Cam SD
40€

Aquesta càmera d'ús extrem és molt versàtil gràcies als diferents accessoris de muntatge inclosos, podrà instal·lar fàcilment en nuclis de bicicleta o moto, amb el suport per manillar i el de casc, i fins i tot inclou un suport especial per a ulleres d'esquí i trial.

Disposen d'objectiu de gran angular 140º, sense distorsió de formes, i amb estabilitzador dinàmic d'última generació que permeten gravar una excel·lent qualitat de imatge. És possible gravar fins a 30 segons de vídeo en la seva memòria interna o si es vol més capacitat, les càmeres suporten targetes mini SD de fins a 32 Gb.

Amb tres models a escollir, XTC-100, XTC-200 i XTC-300, les càmeres són perfectes per capturar imatges des del seu cotxe , moto o mentre esquia , gaudeix del surf de neu o de qualsevol que sigui el seu esport favorit. Les càmeres Midland XTC han estat dissenyades perquè la gravació sigui ràpida i senzilla, utilitzant un sol comandament lliscant On-Off/Record.

Presentació 1 càmera de vídeo, memòria Micro SD card de 2GB, kitinstalación en ulleres d'esquí, kit instal·lació en casc de bici, kit instal·lació en casc de moto, kit instalació en manillar, 2 bateries AAA alcalines, cable USB.

On ens pots trobar?

Adreça: Plaça Pep Rovira, 5

Telèfon 635 465 143 / 933 930 134

Contacta amb Faelectronic.com