Publicat el 13/06/2020
Vídeos relacionats amb el comerç: present i perspectives de futur
webinar ccam

#webinarCOMERÇ (0) - Els 10 errors més comuns als comerços (2 de juny de 2020 )

El comerç és un dels sectors que mes sortirà d'aquesta crisi totalment transformat. Setmanes de confinament han creat i/o potenciat nous hàbits de compra i consum, que el comerç ha de conèixer per assegurar la seva aportació de valor. En aquest webinar, Daniel Córdoba va fer un repàs de quins són aquests hàbits i com podem adaptar-nos-hi.

#webinarCOMERÇ (05) - Els 10 errors més comuns als comerços (22 de maig de 2020 )

En aquest webinar vam repassar quins són els 10 errors més comuns que cal evitar o corregir perquè un negoci funcioni. La Sofia Mateo, co-creadora Shop Academy i creadora del Club TQV, també ens va explicar com gestionar una botiga optimitzant els recursos al nostre abast.

#webinarCOMERÇ (04) - Com gestionar les emocions en un moment incert? (12 de maig de 2020 )

De ben segur que la reobertura dels comerços després de setmanes de tancament ens portarà a viure situacions a les quals no estem acostumats. Potser estem més preparats del que nosaltres mateixos pensem.

Inma Puig és psicòloga clínica, experta en gestió d'equips, conferenciant internacional i consultora d'empreses familiars i multinacionals. Va ser la psicòloga del primer equip del FC.Barcelona entre 2003 i 2018. Actualment assessora el restaurant El Celler de Can Roca a la gestió dels seus equips. L'Inma és autora dels llibres "Retratos de família", "Rere les vinyes. Un viatge a l'ànima dels vins" conjuntament amb Josep Roca i "La Revolución Emocional"

#webinarCOMERÇ (03) - Com serà la reobertura? (5 de maig de 2020 )

Col·loqui sobre la reobertura comercial del país a càrrec de la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta; el director de relacions externes de Mercadona a Catalunya, Bernat Morales, i el gerent de perfumeries i adrogueries Facial, Sergi Martín.

#webinarCOMERÇ (02) - L'adaptació del comerç a un món més digitalitzat (30 d'abril de 2020)

En aquesta sessió, en Nic Olivé, CEO de PleasePoint, ens explicarà de forma didàctica com les empreses comercials i de serveis poden accelerar la seva transformació digital en un moment com l'actual, en què fer aquest pas és més imprescindible que mai. No importa la mida de l'empresa. L'actual situació d'estat d'alarma i la fase posterior de reobertura dels negocis exigeix un pas endavant per part de tots i totes en la implementació d'eines tecnològiques.

Des de la seva expertesa en l'àmbit tecnològic, ens farà una sèrie de recomanacions sobre com adaptar la mentalitat, nostra i dels nostres negocis, sobre la nova lògica del punt de venda físic, l'encaix de la venda online a curt i mitjà termini, noves dinàmiques de treball basades en dades i sobre com fer un és adequat de les xarxes socials.

#webinarCOMERÇ (01) - Presentació Incentius 2020 (24 d'abril de 2020)
El CCAM ha presentat les línies de subvenció per al 2020 amb les que el Departament d'Empresa i Coneixement vol contribuir a mitigar la crisi derivada pel COVID-19 en els sectors del Comerç, l'Artesania i la moda.

webinar ccam

Més noticies

Publicat el 14-09-2020

Durant el mes de setembre, Rubiempresa reprèn l'agenda formativa amb noves jornades dirigides a emprenedors i empresaris. Aquestes són les accions formatives programades: · Crea la web de la teva emp (…) llegir

Publicat el 14-09-2020

Subvenció destinada a fomentar la supervivència econòmica dels establiments comercials i de serveis de proximitat del municipi de Rubí que han vist afectada la seva activitat per la declaració de l'es (…) llegir

Publicat el 18-08-2020

A partir del 18 d'agost entren en vigor noves mesures extraordinàries a tot Catalunya per contenir els contagis, algunes de les quals incideixen a sectors concrets de l'activitat econòmica com la hote (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç