Publicat el 02/02/2016
Tasta Rubí: La Cuina d'Hivern, del 22 de febrer al 6 de març

Fa relativament pocs mesos vam encetar el projecte gastronòmic Tasta Rubí. Aquest projecte contempla diferents actuacions durant l'any. Els nostres restauradors locals preparen degustacions de cuina elaborada amb productes de proximitat i temporada.

A l'estiu vam fer l'edició "Cuina d'estiu", i ara presentem "La Cuina d'hivern", del 22 de febrer al 6 de març, amb  productes de temporada com són les carxofes, els calçots o les mongetes del ganxet.

Una vintena de restauradors locals hi participen amb les seves degustacions (tastets, plats i/o menús):

  • T = Tastet, de mida és superior a la d'una tapa i no arriba a la mida d'un plat. 
  • P = Plat, el trobaràs integrat dins de la carta.
  • M = Menú, n'hi ha de dos tipus:

- M = És el menú diari, de dilluns a divendres.  I s'inclou com a un primer o un segon plat del menú.

- MF = Menú festiu, aquest plat s'ofereix dins del menú de cap de setmana, com a primer o segon.  

(Si cliques damunt la imatge visualitzaràs el contingut més gran)

 

 

 

1.- Antic Hostal del Gall, C. Xercavins, 8, Tel. 650 314 431
Calçots i carxofes a la llosa amb romesco a banda
P 6,90 € - M 12,00 € - MF 22,00 € 

 

 

 

 

19.- LLamas, P. Progrés, 9, Tel. 93 699 66 98
Mongetes del ganxet amb musclos i salsa valenciana T 4,50 € - M 9,50 €

 

 

4.- Ca La Xana, C. Magí Ramentol, 6, Tel. 93 106 09 83
Cassoleta de sípia amb carxofes: T 3,25 € i Mig Menú 5

 

 

 11.- El Mollete del Tano, C. Lluís Ribas, 37, Tel. 603 681 929
Tempura de calçots amb salsa de romesco: T 3,50 €

 

 

 

5.- Ca l'Angeleta, C. Doctor Robert, 29, Tel. 93 587 41 00
Suquet de mongetes del ganxet de Can Ramoneda amb cloïses
P. 8,00 € - M 12,00 € / 15 amb el suplement

 

 

 

6.- Cal Goliard, Ctra. Sant Cugat, 12, Tel. 93 348 37 30
Bacallà amb peus de porc, carxofes i mongetes del ganxet: P 15,00 €

 

 

7.- Cal Gori, Av. Barcelona, 66, Tel. 93 699 10 27
Carxofes i patata al forn: M 11,50 €

 

 

 

8.- Cal Canalla, C. Cervantes, 39, Tel. 93 124 61 99
Pasta a la llimona amb carxofes: M 12,80 € - MF 16,50 €

 

 

9.- Da Giorgio, Av. de l'Estatut, 229, Tel. 93 699 62 31
Pizza de calçots amb companyia: P 11,00 €

 

 

 

10.- El Bullidor, C. Doctor Gimbernat, 7, Tel. 93 697 10 21
Pasta amb carxofes i nous: M 11,50 € / 8,90 €

 

 

 3.- Cafè Catalunya, Pl. Catalunya, 14, Tel. 93 588 66 91
Truita de carxofes: T 3,50 €

 

 

 

 12.- El Portalet, Pl. Doctor Guardiet, 14, Tel. 93 588 54 68
Crema de calçots
Calamarcet farcit amb mongetes del ganxet i botifarra negre
M 11,00 €

 

 

13.- El Racó de la Sidra, Ctra. de Terrassa, 106, Tel. 93 697 91 51
Cors de carxofes brasejats amb escalopa de foie P 15,00 €
Bacallà al pil pil amb carxofes P 18,00 €

 

 

14.- Giuliano, C. Unió, 9, Tel. 93 017 49 82
Crema de calçots amb xips de carxofa i sirope de mongetes del ganxet P 7,50 € - M 9,50 €



 

15.- La Bambola, Pl. Catalunya, s/n, Tel. 93 588 66 91
Pizza de calçots: P 9,50 €

 

 

 

16.- La Cañita, C. Joan Fivaller, 26, Tel. 93 697 76 98
Tempura de calçots amb salsa de romesco i all i oli
P. 5,00 €

 

 

 17.- La Cava, Pl. Anselm Clavé, 11, Tel. 93 588 47 84
Truita de carxofes i calçots: T 3,00 € - M 11,00 €

 

 

18.- La Popular, Pl. Doctor Pearson, 2, Tel. 93 008 33 35
Tiki de mongetes del ganxet i xoriço: T 6,20 €

 

 

2.- Braseria Sal i Oli, C. Balmes, 25, Tel. 93 633 86 84

Carxofes a la brasa
T 1,59 € / 100 g - P 1,59 € / 100 g

 

 

 

20.- Plats, C. Llobateras, 61, Tel. 93 588 28 22
Ganxet de Can Ramoneda amb pedrer d'ànec i verdura de temporada T 5,10 €
Crema de carxofa i all escalivat M 12,90 € / 10,50 €

 

 

Articles relacionats:

- Esdeveniment de Facebook del Show cooking (17 de febrer)

- La cuina d'hivern serà la protagonista de la nova edició del Tasta Rubí.

- La xef Ada Parellada donarà el tret de sortida a la segona edició del Tasta Rubí

Més noticies

Publicat el 02-04-2024

El concurs que premia els millors vermuts catalans, els Premis Vinari, arriba aquest 2024 al seu 10è aniversari. Amb l'objectiu de donar visibilitat a la producció de vermuts catalans, s'estan organit (…) llegir

Publicat el 19-03-2024

Dimecres 5, 12 i 19 de juny, de 14 h a 16.30 h, formació en línia Formació destinada a conèixer TiKTok com a eina de promoció del negoci, saber crear i configurar un compte professional, aprendre a p (…) llegir

Publicat el 19-03-2024

Dimecres 29 de maig, de 14.30 a 16 h, formació en línia L'objectiu de la formació és que els comerciants aprenguin a configurar un perfil funcional d'Instagram Business i a utilitzar-lo a nivell bàsi (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç