El concurs que premia els millors vermuts catalans, els Premis Vinari, arriba aquest 2024 al seu 10è aniversari. Amb l'objectiu de donar visibilitat a la producció de vermuts catalans, s'estan organit (…) llegir
Fa relativament pocs mesos vam encetar el projecte gastronòmic Tasta Rubí. Aquest projecte contempla diferents actuacions durant l'any. Els nostres restauradors locals preparen degustacions de cuina elaborada amb productes de proximitat i temporada.
A l'estiu vam fer l'edició "Cuina d'estiu", i ara presentem "La Cuina d'hivern", del 22 de febrer al 6 de març, amb productes de temporada com són les carxofes, els calçots o les mongetes del ganxet.
Una vintena de restauradors locals hi participen amb les seves degustacions (tastets, plats i/o menús):
- T = Tastet, de mida és superior a la d'una tapa i no arriba a la mida d'un plat.
- P = Plat, el trobaràs integrat dins de la carta.
- M = Menú, n'hi ha de dos tipus:
- M = És el menú diari, de dilluns a divendres. I s'inclou com a un primer o un segon plat del menú.
- MF = Menú festiu, aquest plat s'ofereix dins del menú de cap de setmana, com a primer o segon.
(Si cliques damunt la imatge visualitzaràs el contingut més gran)
1.- Antic Hostal del Gall, C. Xercavins, 8, Tel. 650 314 431
|
19.- LLamas, P. Progrés, 9, Tel. 93 699 66 98
|
4.- Ca La Xana, C. Magí Ramentol, 6, Tel. 93 106 09 83
|
11.- El Mollete del Tano, C. Lluís Ribas, 37, Tel. 603 681 929
|
5.- Ca l'Angeleta, C. Doctor Robert, 29, Tel. 93 587 41 00
|
6.- Cal Goliard, Ctra. Sant Cugat, 12, Tel. 93 348 37 30
|
7.- Cal Gori, Av. Barcelona, 66, Tel. 93 699 10 27
|
8.- Cal Canalla, C. Cervantes, 39, Tel. 93 124 61 99
|
9.- Da Giorgio, Av. de l'Estatut, 229, Tel. 93 699 62 31
|
10.- El Bullidor, C. Doctor Gimbernat, 7, Tel. 93 697 10 21
|
3.- Cafè Catalunya, Pl. Catalunya, 14, Tel. 93 588 66 91
|
12.- El Portalet, Pl. Doctor Guardiet, 14, Tel. 93 588 54 68
|
13.- El Racó de la Sidra, Ctra. de Terrassa, 106, Tel. 93 697 91 51
|
14.- Giuliano, C. Unió, 9, Tel. 93 017 49 82 |
15.- La Bambola, Pl. Catalunya, s/n, Tel. 93 588 66 91
|
16.- La Cañita, C. Joan Fivaller, 26, Tel. 93 697 76 98
|
17.- La Cava, Pl. Anselm Clavé, 11, Tel. 93 588 47 84
|
18.- La Popular, Pl. Doctor Pearson, 2, Tel. 93 008 33 35
|
2.- Braseria Sal i Oli, C. Balmes, 25, Tel. 93 633 86 84 Carxofes a la brasa
|
20.- Plats, C. Llobateras, 61, Tel. 93 588 28 22
|
Articles relacionats:
- Esdeveniment de Facebook del Show cooking (17 de febrer)
- La cuina d'hivern serà la protagonista de la nova edició del Tasta Rubí.
- La xef Ada Parellada donarà el tret de sortida a la segona edició del Tasta Rubí
Més noticies
Dimecres 5, 12 i 19 de juny, de 14 h a 16.30 h, formació en línia Formació destinada a conèixer TiKTok com a eina de promoció del negoci, saber crear i configurar un compte professional, aprendre a p (…) llegir
Dimecres 29 de maig, de 14.30 a 16 h, formació en línia L'objectiu de la formació és que els comerciants aprenguin a configurar un perfil funcional d'Instagram Business i a utilitzar-lo a nivell bàsi (…) llegir