El concurs que premia els millors vermuts catalans, els Premis Vinari, arriba aquest 2024 al seu 10è aniversari. Amb l'objectiu de donar visibilitat a la producció de vermuts catalans, s'estan organit (…) llegir
La Cuina d'estiu és la nova edició i forma part del projecte gastronòmic Tasta Rubí. Els nostres restauradors locals elaboren plats, menús i tastets amb productes de temporada i de proximitat, com són els tomàquets, patata nova i/o carbassó.
Ho podeu tastar amb 3 formats diferents. Com a Tastet: És de mida superior a la tapa i inferior al plat, Plat o bé com a Menú que s'inclou com a primer o segon plat dins del menú. Per defecte, el menú s'entendrà com a diari si no s'especifica que és festiu. I a vegades, també s'ofereix la modalitat de mig menú.
El passat dimecres 13 de juliol es va presentar al restaurant Plats aquesta nova edició del Tasta Rubí. Els assistents a la presentació van poder degustar una petita mostra dels tasts elaborats pel cuiner Jordi Solanas amb patata, tomàquet i carbassó i maridats amb la cervesa artesana Barra.
"Aquest dilluns arrenca el 'Tasta Rubí' d'estiu amb la participació de 18 restaurants" Rubí TV
Antic Hostal del Gall |
Ca la Xana |
Ca l'Angeleta |
Cal Gori
|
Da Giorgio |
El Bullidor |
La Cañita |
La Cuina de l'Oriol |
La Cava |
La Popular |
Llamas |
El Racó de la Sidra |
Galicia
|
El Portalet |
Cal Canalla C. Cervantes, 39
|
Plats
|
Cal Goliard Ctra. Sant Cugat, 12
|
Giuliano
|
Us podeu descarregar les receptes del Show Cooking que es va realitzar al restaurant Plats el dimecres 13 de setembre al final d'aquest document.
Més noticies
Dimecres 5, 12 i 19 de juny, de 14 h a 16.30 h, formació en línia Formació destinada a conèixer TiKTok com a eina de promoció del negoci, saber crear i configurar un compte professional, aprendre a p (…) llegir
Dimecres 29 de maig, de 14.30 a 16 h, formació en línia L'objectiu de la formació és que els comerciants aprenguin a configurar un perfil funcional d'Instagram Business i a utilitzar-lo a nivell bàsi (…) llegir