Publicat el 26/06/2015
TASTA RUBÍ: Del 6 al 19 de Juliol

A Rubí el proper mes de juliol, podrem gaudir de la nostra nova aposta gastronòmica Tasta Rubí´, on 19 restauradors locals hi participen. El projecte Tasta Rubí arrenca amb la 1a edició La Cuina d'estiu.

Els nostres restauradors locals ens oferiran durant 2 setmanes de juliol, del 6 al 19 de juliol, amb els millors productes de temporada i de proximitat aquests plats, són veritables obert d'art.

Cuina local elaborada amb producte de proximitat - Detall de la selecció de plats:

 1.- Amanida d'estiu amb patata i mongeta tendra Pipirrana - Cotorras - C. Mossèn Cinto, 2 - 93 699 70 63

 2.- Amanida de bonítol amb tomàquet amb tonyina del nord, ceba tendra i piparras - El Racó de la Sidra - Ctra. de Terrassa, 106 - 93 697 91 51

 3.- Amanida de tomàquet amb bonítol en escabetx i ceba tendra - Cafè Catalunya - Pl. Catalunya, 14 - 93 588 66 91

 4.- Amanida de tomàquet cor de bou amb acompanyament de mató - El Portalet - Pl. Dr. Guardiet, 14 - 93 587 52 72 

 5.- Amanida fresca de patata, tomàquet i pop, a l'estil itàlia - Da Giorgo - Av. de l'Estatut, 229 - 93 699 62 31

 6.- Amanida tèbia de patata i tomàquet amb olivada - El Bullidor - C. Doctor Gimbernat, 7 - 93 697 10 21 

 7.- Bacallà a la brasa amb salmorejo i pernil ibèric - El Racó de la Sidra - Ctra. de Terrassa, 106 - 93 697 91 51

 8.- Bacallà amb puré de patata nova i tomàquet amb perfum d'all - Cal Canalla - C. Cervantes, 39 - 93 124 61 99

 9.- Ensalada russa de Cal Gori - Cal Gori, Av. Barcelona, 66 - 93 699 10 27

10.- Gaspatxo amb guarnició - Cal Gori, Av. Barcelona, 66 - 93 699 10 27 

11.- Gaspatxos de remolatxa o bé amb aigua de mar, o bé am Kombutch  - Cafè Pàmpol - Pg. Pau Claris 2 - 93 699 10 11

12.- Mongeta tendra amb fruita seca i Grana Padano -  El Bullidor - C. Doctor Gimbernat, 7 - 93 697 10 21

13.- Pizza de tomàquet amb anxoes i mozzarrella - La Bambola - Pl. Catalunya, s/n - 93 588 66 91

14.- Pollastre tenduri amb tomàquet cremat amb pesto i botifarró - La Popular - Pl. Pearson, 2 - 93 008 33 35

15.- Porra d'Antequera - Ca la Xana - C. Magí Ramentol, 6 - 93 588 99 83

16.- Praliné de patata amb ou, xitakes i cansalada - Plats - C. Llobateras, 61 - 93 588 28 22

17.- Salmorejo -  La Cava - Pl. Anselm Clavé, 11 

18.- Seques amb pota de calamar i xips de casa - Antic Hostal del Gall - C. Xercavins, 8 - 650 314 431

19.- Sopa Blody Mary amb gamba llagostinera - La Popular - Pl. Pearson, 2 - 93 008 33 35

20.- Supremes de tomàquet amb formatge de cabra esmicolat - El Xamfrà - Ctra. de Terrassa, 106 - 93 699 63 36

20.- Taquets de mitjana de vedella basca a la graella amb patata de morter - El Racó de la Sidra - Ctra. de Terrassa, 106 - 93 697 91 51

21.- Timbal de patata i mongeta tendra en un llit de tomàquet i cruixent de perni l ibèric - Ca l'Angeleta - C. Doctor Robert, 29 - 93 588 99 83

22.- Tomàquet cor de bou, sardina marinada i alfàbrega - Sol Dorado - Av. Electricitat, 2 - 93 699 57 96

23.- Trinxat de tomàquet Copa de cava de benvinguda - El Cibulet - Pl. Josep Sapés, 6-8 - 93 587 52 72

Accedeix a la galeria d'imatges dels plats des d'aquí

 

 

Més noticies

Publicat el 02-04-2024

El concurs que premia els millors vermuts catalans, els Premis Vinari, arriba aquest 2024 al seu 10è aniversari. Amb l'objectiu de donar visibilitat a la producció de vermuts catalans, s'estan organit (…) llegir

Publicat el 19-03-2024

Dimecres 5, 12 i 19 de juny, de 14 h a 16.30 h, formació en línia Formació destinada a conèixer TiKTok com a eina de promoció del negoci, saber crear i configurar un compte professional, aprendre a p (…) llegir

Publicat el 19-03-2024

Dimecres 29 de maig, de 14.30 a 16 h, formació en línia L'objectiu de la formació és que els comerciants aprenguin a configurar un perfil funcional d'Instagram Business i a utilitzar-lo a nivell bàsi (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç