Publicat el 14/09/2020
Subvencions 2020 per al comerç urbà, l’hostaleria i els serveis de proximitat afectats per la Covid-19
Subvenció Covid-19

Subvenció destinada a fomentar la supervivència econòmica dels establiments comercials i de serveis de proximitat del municipi de Rubí que han vist afectada la seva activitat per la declaració de l'estat d'alarma.

Despeses subvencionables

La subvenció concedida s'aplicarà al finançament dels següents tipus de despesa:

· Tributs: taxa per utilització privativa o aprofitament especial del domini públic municipal, tant pel concepte d'ocupació, com pel concepte de gestió i tramitació de la llicència, referits a la terrassa i/o tarima vinculada a l'establiment.
· Elements personals: cotitzacions al Règim Especial de Treballadors Autònoms i despeses del personal de plantilla com el salari brut i les quotes empresarials a la Seguretat Social.
· Elements materials: cost de l'arrendament del local on està implantat l'establiment, quotes dels préstecs bancaris i subministraments d'electricitat, aigua i gas.

Requisits

Per optar-hi, heu de complir aquests requisits:

· Els establiments comercials han d'estar donats d'alta, des d'abans del 4 de maig de 2020, en algun dels epígrafs de l'IAE inclosos dins la relació d'epígrafs contemplats a la convocatòria.
· L'activitat que es desenvolupi no ha de ser objecte d'un expedient administratiu per infracció de normes aplicables.

Quantia

La quantia de la subvenció per beneficiari i establiment serà d'un màxim de 1.200 €. Les quantitats a les quals podran optar els negocis varien en funció del personal contractat i de la superfície de l'establiment.

Presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds és des del 31 d'agost i fins el 13 d'octubre.

Els impresos de sol·licitud i els models normalitzats exigits estaran disponibles a la pàgina web www.rubi.cat, dins la seu electrònica, apartat de tràmits i gestions.

Les sol·licituds i la documentació s'han de presentar per via telemàtica mitjançant la Seu electrònica de l'Ajuntament de Rubí. També podran presentar-se les sol·licituds de forma presencial (amb cita prèvia) a l'oficina FUER, Masia de Can Serra (c. de Can Serra, 3. PAE CIT 5B La Llana). *

*Horari d'atenció al públic de 9 a 14 h (de dilluns a divendres) amb cita prèvia.

Subvenció Covid-19

Més noticies

Publicat el 14-09-2020

Durant el mes de setembre, Rubiempresa reprèn l'agenda formativa amb noves jornades dirigides a emprenedors i empresaris. Aquestes són les accions formatives programades: · Crea la web de la teva emp (…) llegir

Publicat el 18-08-2020

A partir del 18 d'agost entren en vigor noves mesures extraordinàries a tot Catalunya per contenir els contagis, algunes de les quals incideixen a sectors concrets de l'activitat econòmica com la hote (…) llegir

Publicat el 16-07-2020

La Regidoria de Comerç, fa més de cinc anys , va impulsar per primera vegada la campanya Rubí, on visc, on compro, orientada a promocionar el comerç local i reforçar alhora el sentiment de pertinença (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç