Publicat el 14/09/2021
R-outlet 16 d'octubre de 2021 durant la Setmana del Comerç
Imatges bosses

El Servei de Comerç de l'Ajuntament de Rubí treballa per donar a conèixer l'oferta comercial de la nostra ciutat i promoure el model de proximitat. Com a conseqüència de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de la COVID-19, moltes de les activitats de dinamització que es realitzaven van quedar aturades a l'espera de la evolució de la pandèmia.

En aquests moments l'Ajuntament vol reprendre aquests tipus d'activitats, per això durant el mes d'octubre estem preparant La Setmana del Comerç que comprendrà un seguit d'actuacions, entre elles la R-outlet.

La R-outlet, està oberta a la participació de tots els comerços de la ciutat i està pensada perquè els establiments comercials pugueu sortir al carrer, davant de les vostres botigues a la illa de vianants. En el cas dels comerços situats fora de la illa us facilitarem una ubicació dintre de la zona d'influència de la illa. La data prevista per aquest esdeveniment és el dissabte 16 d'octubre.

Si voleu participar en aquest aparador al carrer, podeu fer la inscripció mitjançant el formulari que trobareu en aquest enllaç, fins el 29 de setembre.

Per qualsevol dubte o aclariment, t'emplaço a posar-te en contacte amb el Servei de Comerç a través de l'adreça electrònica comerc@ajrubi.cat o bé per telèfon trucant a 610399673 de 9 a14 h.

Més noticies

Publicat el 16-09-2021

L'Ajuntament de Rubí organitza una nova ruta de tapes que permetrà donar a conèixer la seva variada oferta gastronòmica. Aquesta ruta durarà deu dies, des del divendres 8 fins al diumenge 17 d'octubre (…) llegir

Publicat el 15-09-2021

Aquesta formació empresarial està subvencionada per l'Ajuntament de Rubí i tindrà lloc el proper dijous 23 de setembre en horari de matí, de 9.30 a 14.30 h. La modalitat d'aquest curs és en línia. Cal (…) llegir

Publicat el 15-09-2021

Aquesta formació està subvencionada per l'Ajuntament de Rubí, tindrà lloc el proper dimarts 21 de setembre en horari de matí, de 9.30 a 13.30 h. La modalitat d'aquest curs és en línia. Cal inscripció (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç