Publicat el 05/05/2020
Participa en projectes de millora de la competitivitat empresarial!
rubiempresa

L'Ajuntament de Rubí, a través de l'Oficina de Serveis a l'Empresa (OSE), i la Diputació de Barcelona promouen des de 2010 els projectes de millora de la competitivitat empresarial amb la participació d'una mitjana de 50 pimes i micropimes cada any.

En aquesta nova edició, els projectes s'adapten a les necessitats de les empreses en el marc de l'emergència sanitària provocada per la Covid-19 i es desenvoluparan de manera completament telemàtica per detectar en cada cas com millorar l'estratègia de cada participant.

La participació és oberta a empreses i comerços amb seu a Rubí. És una formació subvencionada completament per l'Ajuntament de Rubí. 

La metodología que es segueix està ordenada en diferentes fases:

  • Fase de selecció per detectar les empreses amb més potencial de creixement
  • Fase de diagnosi on es defineix un pla de creixement operatiu individualitzat
  • Fase de suport on les empreses posaran en marxa les accions identificades anteriorment
Les accions a treballar poden ser molt variades: comercialització, màrqueting, innovació, gestió empresarial, etc depenent de les teves necessitats.
Trobarás més detall com el formulari d'inscripció o el correu del tècnic de referència per fer-li arribar els teus dubtes en aquest enllaç.
Desitgem que puguis aprofitar aquest assessorament, i entre tots, fer creixer la competitivitat!
 

Més noticies

Publicat el 25-05-2020

Compartim aquesta informació que us pot servir d'ajuda. Podeu complementar-la des d'aquest enllaç. Informació actualitzada a data 25/05/2020. (…) llegir

Publicat el 24-05-2020

Segons la Orden SND/339/2020, de 9 de mayo, per la flexibilització de determinades restriccions d'àmbito nacional, establertes per la declaració de l'estado d' alarma en aplicacióde la fase 1 del Pla (…) llegir

Publicat el 22-05-2020

#webinarCOMERÇ (05) - Els 10 errors més comuns als comerços (22 de maig de 2020 ) En aquest webinar vam repassar quins són els 10 errors més comuns que cal evitar o corregir perquè un negoci funcioni (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç