L'Ajuntament de Rubí ha publicat aquesta línia de subvencions. Va dirigida, principalment, a millorar la competitivitat del comerç urbà de la ciutat i adaptar-se a les tendències actuals del mercat. (…) llegir
Restriccions COVID-19 a partir del 6 d'agost
Les noves mesures dins l'àmbit comercial i de restauració són les següents:
Àmbit Comercial
En general, els establiments poden obrir amb un aforament del 70%.
• Queden exceptuats d'aquesta limitació els dedicats a la venda de productes essencials.
Comerç minorista
• Aforament del 70%.
• Aplicació de manera rigorosa les mesures higièniques, de prevenció i de seguretat.
Centres comercials, galeries comercials i recintes comercials
• Aforament del 70%.
• Aplicació de manera rigorosa les mesures higièniques, de prevenció i de seguretat.
• Establir sistemes de control d'aforament i fluxos que garanteixin les mesures de control d'aglomeracions.
• Es permet l'accés i l'ús de les zones recreatives, com ara zones infantils, ludoteques o àrees de descans.
• Han de complir amb les condicions de ventilació i qualitat de l'aire reforçades.
Mercats no sedentaris i fires mercat
• Aforament del 70%.
Es poden establir sistemes de recollida al local dels productes adquirits per telèfon o via internet, sempre que es garanteixi una recollida esglaonada que eviti aglomeracions a l'interior del local o en el seu accés, i també sistemes de repartiment a domicili.
Àmbit de l'hostaleria i restauració
Els establiments poden obrir amb subjecció a les condicions següents:
• Es restableix el consum en barra, amb una separació interpersonal d'1,50 metres.
• Es limita a 6 persones el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules a l'interior i 10 a l'exterior, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència.
• Distància mínima degudament senyalitzada de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents a l'interior i d'1,5 metres a les terrasses.
• Distància d'un metre entre persones d'una mateixa taula, excepte per a persones que pertanyin a la bombolla de convivència. El tipus i mida de taula han de permetre que es garanteixin les distàncies.
• A l'interior: aforament del 50% i bona ventilació.
• No es pot fer cap activitat de ball.
Horaris:
• El servei només es pot dur a terme de les 6:00 hores a les 00:30 hores.
• Els clients no podran romandre a l'establiment fora d'aquesta franja horària.
Aquest horari no és aplicable als serveis de restauració dels centres de treball, als serveis integrats en centres i serveis sanitaris, sociosanitaris i socials per donar servei exclusivament a les persones que hi realitzen prestació laboral i a les persones que hi estan ingressades, i als serveis de menjador de caràcter social.
Continua llegint més mesures
Més noticies
Compartim aquest programa de suport per donar l'impuls que necessites al teu negoci. Et permet rebre formació (20 hores col·lectives) i assessorament específic (20 hores amb personal expert). Inscrip (…) llegir
El concurs que premia els millors vermuts catalans, els Premis Vinari, arriba aquest 2024 al seu 10è aniversari. Amb l'objectiu de donar visibilitat a la producció de vermuts catalans, s'estan organit (…) llegir