Ja us podeu inscriure a la ruta de les Tapes que es farà a Rubí al novembre.La ruta es fa tots els dijous de novembre en horari de tarda/vespre, els 4 dijous. Dates: 6, 13, 20 i 27 de novembre de 202 (…) llegir

Restriccions COVID-19 a partir del 6 d'agost
Les noves mesures dins l'àmbit comercial i de restauració són les següents:
Àmbit Comercial
En general, els establiments poden obrir amb un aforament del 70%.
• Queden exceptuats d'aquesta limitació els dedicats a la venda de productes essencials.
Comerç minorista
• Aforament del 70%.
• Aplicació de manera rigorosa les mesures higièniques, de prevenció i de seguretat.
Centres comercials, galeries comercials i recintes comercials
• Aforament del 70%.
• Aplicació de manera rigorosa les mesures higièniques, de prevenció i de seguretat.
• Establir sistemes de control d'aforament i fluxos que garanteixin les mesures de control d'aglomeracions.
• Es permet l'accés i l'ús de les zones recreatives, com ara zones infantils, ludoteques o àrees de descans.
• Han de complir amb les condicions de ventilació i qualitat de l'aire reforçades.
Mercats no sedentaris i fires mercat
• Aforament del 70%.
Es poden establir sistemes de recollida al local dels productes adquirits per telèfon o via internet, sempre que es garanteixi una recollida esglaonada que eviti aglomeracions a l'interior del local o en el seu accés, i també sistemes de repartiment a domicili.
Àmbit de l'hostaleria i restauració
Els establiments poden obrir amb subjecció a les condicions següents:
• Es restableix el consum en barra, amb una separació interpersonal d'1,50 metres.
• Es limita a 6 persones el nombre màxim de comensals per taula o agrupació de taules a l'interior i 10 a l'exterior, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència.
• Distància mínima degudament senyalitzada de 2 metres entre comensals de taules o agrupacions de taules diferents a l'interior i d'1,5 metres a les terrasses.
• Distància d'un metre entre persones d'una mateixa taula, excepte per a persones que pertanyin a la bombolla de convivència. El tipus i mida de taula han de permetre que es garanteixin les distàncies.
• A l'interior: aforament del 50% i bona ventilació.
• No es pot fer cap activitat de ball.
Horaris:
• El servei només es pot dur a terme de les 6:00 hores a les 00:30 hores.
• Els clients no podran romandre a l'establiment fora d'aquesta franja horària.
Aquest horari no és aplicable als serveis de restauració dels centres de treball, als serveis integrats en centres i serveis sanitaris, sociosanitaris i socials per donar servei exclusivament a les persones que hi realitzen prestació laboral i a les persones que hi estan ingressades, i als serveis de menjador de caràcter social.
Continua llegint més mesures
Més noticies
La Generalitat de Catalunya obre una nova línia de subvencions dirigides a comerciants i artesans. Els tràmits telemàtics per sol·licitar els ajuts obriran a les 9:00 hores del dia 4 de juny de 2025 i (…) llegir
Compartim aquest programa de suport per donar l'impuls que necessites al teu negoci. Et permet rebre formació (24 hores col·lectives) i assessorament específic (20 hores amb personal expert). Inscrip (…) llegir