Publicat el 02/04/2024
Nova Proposta: Ruta de Vermuts 2024
Vermut

El concurs que premia els millors vermuts catalans, els Premis Vinari, arriba aquest 2024 al seu 10è aniversari. Amb l'objectiu de donar visibilitat a la producció de vermuts catalans, s'estan organitzant diverses activitats arreu del territori.


Des del Servei de Comerç de l'Ajuntament de Rubí us volem proposar una nova ruta gastronòmica que combini una tapa i un dels vermuts guanyadors en qualsevol edició dels Premis Vinari.


La ruta de vermuts que proposem tindria lloc durant quatre caps de setmana consecutius, del 25 de maig al 16 de juny, de dissabte a diumenge, dins de l'horari que us vagi millor. El preu el fixaria cada restaurador però ha d'incloure vermut i tapa.


Us animeu a participar en aquesta nova ruta dels millors vermuts de Catalunya? La clientela tindrà l'oportunitat de descobrir i gaudir dels millors vermuts catalans acompanyats de les tapes que ofereixes com a restaurador. La vostra participació no només enriqueix la nostra oferta gastronòmica, sinó que també contribueix al creixement i la vitalitat del sector de la restauració a Rubí.

Si us voleu inscriure a aquesta nova ruta de vermuts, envieu un correu elecrtònic a apg@ajrubi.cat indicant estic interessat/ada, i ens posarem en contacte amb tu.

Per a qualsevol dubte o consulta addicional, restem a la vostra disposició

Cordialment,

Alba Perales González
Unitat de Comerç
Tel.: 935 887 000 ext. 6163 // 610 600 358
C. General Prim, 33, 3a Planta
www.rubi.cat
www.rubicomerc.cat
facebook.com/rubicomerc

Més noticies

Publicat el 30-05-2024

Compartim aquest programa de suport per donar l'impuls que necessites al teu negoci. Et permet rebre formació (20 hores col·lectives) i assessorament específic (20 hores amb personal expert). Inscrip (…) llegir

Publicat el 19-03-2024

Dimecres 5, 12 i 19 de juny, de 14 h a 16.30 h, formació en línia Formació destinada a conèixer TiKTok com a eina de promoció del negoci, saber crear i configurar un compte professional, aprendre a p (…) llegir

Publicat el 19-03-2024

Dimecres 29 de maig, de 14.30 a 16 h, formació en línia L'objectiu de la formació és que els comerciants aprenguin a configurar un perfil funcional d'Instagram Business i a utilitzar-lo a nivell bàsi (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç