Publicat el 20/11/2014
Mostrarium, una app gratis per situar al mapa el teu comerç

Mostrarium, un aparador de la teva botiga al món

Benvolgut comerciant de Rubí,

L’Ajuntament de Rubí posa a la disposició dels comerços de la ciutat, de forma gratuïta*, una nova aplicació mòbil. Es tracta de “Mostrarium”, una app per a telèfons mòbils que serveix per facilitar la comunicació amb els teus clients.

A més de la ubicació exacta en el mapa, hi pots incloure l’horari d’atenció, una petita presentació, galeries d’imatges, preus, catàleg de productes i les millors ofertes del moment.

Gaudeix dels avantatges de tenir un aparador digital, una finestra de la teva botiga a Rubí per a tots els smartphones. Mostra’t  al món!

Si vols utilitzar el servei, només has de respondre afirmativament a la següent enquesta. Per accedir a l'enquesta ho podràs fer clicant damunt la foto que et mostrem a continuació o bé damunt d'aquest enllaç:

No dubtis a trucar-nos si tens qualsevol dubte, curiositat o si necessites més informació.

Moltes gràcies,

Alba

 

Alba Perales González

Tècnica del Servei de Comerç

apg@ajrubi.cat

935887000 ext. 1448

 

Per a més informació, accedeix a la pàgina web de Mostrarium:

http://www.mostrarium.com/ca/

*L’àrea de Comerç de l’Ajuntament disposa de 400 llicències per a aquesta aplicació, que es lliuraran per ordre de sol·licitud.

Més noticies

Publicat el 01-06-2023

Compartim aquest programa de suport per donar l'impuls que necessites al teu negoci. Et permet rebre formació (20 hores col·lectives) i assessorament específic (20 hores amb personal expert). Inscipc (…) llegir

Publicat el 01-05-2023

Arribem a la 8a edición de la Fira de la Cervesa Artesana i el Formatge 2023 a la Rambla del Ferrocarril de Rubí, des del divendres 12 de maig fins al diumenge 14 de maig. Degustacions de cerveses ar (…) llegir

Publicat el 23-01-2023

Amb caràcter general, aquest és el calendari, d'aquest any, que inclou tant els dies festius com els festius amb obertura comercial autoritzada. Són els següents: Gener: Diumenge 8 de gener. Abril: (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç