Publicat el 20/11/2014
Mostrarium, una app gratis per situar al mapa el teu comerç

Mostrarium, un aparador de la teva botiga al món

Benvolgut comerciant de Rubí,

L’Ajuntament de Rubí posa a la disposició dels comerços de la ciutat, de forma gratuïta*, una nova aplicació mòbil. Es tracta de “Mostrarium”, una app per a telèfons mòbils que serveix per facilitar la comunicació amb els teus clients.

A més de la ubicació exacta en el mapa, hi pots incloure l’horari d’atenció, una petita presentació, galeries d’imatges, preus, catàleg de productes i les millors ofertes del moment.

Gaudeix dels avantatges de tenir un aparador digital, una finestra de la teva botiga a Rubí per a tots els smartphones. Mostra’t  al món!

Si vols utilitzar el servei, només has de respondre afirmativament a la següent enquesta. Per accedir a l'enquesta ho podràs fer clicant damunt la foto que et mostrem a continuació o bé damunt d'aquest enllaç:

No dubtis a trucar-nos si tens qualsevol dubte, curiositat o si necessites més informació.

Moltes gràcies,

Alba

 

Alba Perales González

Tècnica del Servei de Comerç

apg@ajrubi.cat

935887000 ext. 1448

 

Per a més informació, accedeix a la pàgina web de Mostrarium:

http://www.mostrarium.com/ca/

*L’àrea de Comerç de l’Ajuntament disposa de 400 llicències per a aquesta aplicació, que es lliuraran per ordre de sol·licitud.

Més noticies

Publicat el 08-07-2024

L'Ajuntament de Rubí ha publicat aquesta línia de subvencions. Va dirigida, principalment, a millorar la competitivitat del comerç urbà de la ciutat i adaptar-se a les tendències actuals del mercat. (…) llegir

Publicat el 30-05-2024

Compartim aquest programa de suport per donar l'impuls que necessites al teu negoci. Et permet rebre formació (20 hores col·lectives) i assessorament específic (20 hores amb personal expert). Inscrip (…) llegir

Publicat el 02-04-2024

El concurs que premia els millors vermuts catalans, els Premis Vinari, arriba aquest 2024 al seu 10è aniversari. Amb l'objectiu de donar visibilitat a la producció de vermuts catalans, s'estan organit (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç