Publicat el 18/10/2018
La Fira del Vi oferirà més tastos que mai
Fira del Vi

La proposta portarà els millors vins de Catalunya a l'entorn del Celler els dies 1 i 2 de desembre i incorpora un celler de vermut. Consulta el programa aquí!

Alguns dels vins distingits amb els Premis Vinari 2018 es podran tastar en la seva primera cita pública a la Fira del Vi de Rubí el primer cap de setmana de desembre (dissabte 1 de desembre d'11 a 0 h i diumenge 2 de desembre d'11 a 16 h). Per sisè any consecutiu, l'entorn de l'antic celler cooperatiu de la ciutat s'omplirà dels millors vins catalans de l'any. "Aquesta és una fira organitzada a quatre mans entre l'Ajuntament de Rubí i els Premis Vinari que després de sis anys s'ha convertit una cita de referència a Rubí i a la comarca i cada any i passen prop de 10.000 persones" explica el regidor de Comerç, Rafael Güeto.

Aquest any seran a la Fira del Vi 10 cellers amb premi: Bouquet d'Alella, Vinari de Bronze 2018 en la categoria de Blancs Joves, Castell d'Or, Vinari d'Or 2018 al Millor Escumós Jove i Vinari de Bronze 2018 en la categoria de Blancs Joves, Celler Biopaumerà, Vinari de Bronze 2018 de la DO Tarragona, Celler Xavier Clua, Vinari de Bronze 2018 dels Vins Dolços, Rancis i de Postres, Jaume Giró i Giró, Vinari de Plata 2018 dels Escumosos Reserva, Molí de Rué, Vinari de Plata 2018 Vins Dolços, Rancis i de Postre, Monastell, Vinari de Plata 2018 Escumosos d'Antigues Reserves, Pagos de Híbera, Vinari de Plata 2018 Vins Dolços, Rancis i de Postres, Vives d'Ambrós, que es va endur el premi especial al Millor Celler. Per primera vegada hi participarà també un celler de vermut amb premi: el celler Padró i Família, que en els Premis Vinari dels Vermuts 2018 va aconseguir entre d'altres el Gran Vinari d'Or.

Més tastos que mai
Com a novetat, enguany s'incrementen els tastos dirigits que formen part de l'oferta complementària de la fira. Esther Bachs, directora tècnica dels Premis Vinari, conduirà dos tastos de vermut (dissabte a les 13.30 h i diumenge a les 12 h) i dos de vins ( dissabte a les 20 h i diumenge a les 12 h), que enguany compten amb el suport de Bon Preu Esclat, nou col·laborador de la Fira al costat dels Premis.

La cadena de supermercats se suma a la marca de copes Riedel, de fabricació austríaca, que tornen a ser l'equipament dels tastos. Per assistir als tastos, cal formalitzar una inscripció prèvia (10 €) en aquest enllaç. A més, l'establiment local Bodegues Rosàs, organitza dissabte un tast a cegues (18.30 h) i un tast per parelles (21.15 h). Per participar als tallers que guiarà Marià Rosàs cal fer la inscripció a la botiga del carrer Cervantes o a la seva web.

Una fira per a tothom
Els estands de vins, caves i vermuts, i els tastos dirigits es combinaran també amb música en directe i les propostes gastronòmiques del Mercat Municipal que es podran adquirir fins a una hora abans del tancament de la fira. La música en directe és una part indestriable de la Fira del Vi. La rubinenca Andrea Mir, Landry i la FM, Muddy Wine, Blues Guitar Party i els The Killing Hits posaran la banda sonora a la proposta.

La Fira del Vi serà també un esdeveniment familiar i com cada any hi haurà un espai dedicat als nens i nenes on els més petits aprendran a fer peces amb taps de suro i elaboraran elements relacionats amb el món de vi com ara sotagots. Igualment també hi ha prevista una programació d'espectacles destinats als infants.

Més noticies

Publicat el 14-12-2018

Els comerços de Rubí han participat en el Concurs d'Aparadors de Nadal, en què un jurat professional ha escollit la millor decoració. Consulta el llistat d'establiments participants i els guanyadors! (…) llegir

Publicat el 23-10-2018

Alguns dels vins distingits amb els Premis Vinari 2018 es podran tastar en la seva primera cita pública a la Fira del Vi de Rubí l'últim cap de setmana d'octubre (dissabte 1 de desembre d'11 a 0 h i d (…) llegir

Publicat el 23-10-2018

El primer cap de setmana de desembre, els dies 1 i 2, torna la Fira del Vi amb un programa ple de música, activitats i espectacles infantils i tastos amb els millors vins de Catalunya. Mira el program (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb Mercat Ecològic del Vallés