Publicat el 16/11/2015
Envia'ns la foto del teu producte estrella i la difonem!

Des del Servei de Comerç de l'Ajuntament de Rubí fem promoció de la campanya nadalenca, que s’inclou dins de la Dinamització del Comerç de proximitat. Si ets un comerciant, restaurador o empresa de serveis de Rubí t'interesa. Té algun cost per a mi? No, és gratis. L'únic requisit és que la teva promoció ha d'estar vigent durant la campanya nadalenca 2015 i Reis 2016. El Servei de Comerç publicarà una imatge (promoció) per comerç. T'ho detallem:

Què he de fer? Ens has d'enviar 1 foto de la teva promoció “estrella” acompanyada d’algun motiu nadalenc per la campanya de Nadal i Reis, mitjançant correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic apg@ajrubi.cat. Indica també quin establiment ets, afegeix una línea de text complementant la informació de la foto i un telèfon de contacte.

On sortirà? Ho difonem a través de les xarxes socials:

       * mitjançant Facebook (https://www.facebook.com/rubicomerc)

       * Portal web (www.rubicomerc.cat) mitjançant butlletí electrònic i article

       * Difusió al web corporatiu (www.rubi.cat/comerc)

       * i  possiblement un catàleg/revista virtual (dependrà de les promocions rebudes).

Ja puc enviar la foto? El període d'enviar promocions ja està obert, ara ja les comencem a recopilar. La publicació de les promocions estarà vigent quan s'iniciï la campanya comercial. Aquesta campanya només s'accepta 1 foto en format JPG (l'estàndard de la foto). Però tu comerciant disposes del portal web www.rubicomerc.cat per penjar tots els textos, promocions i fotos que vulguis. Si necessites més informació truca'ns al 935887000 ext. 1448.

Què en fareu amb la foto? El Servei de Comerç, en farà difusió a les xarxes socials i al portal web, i possiblement també amb un catàleg/revista virtual.  Puc enviar més d’una promoció? Ho limitem a 1 promoció per establiment comercial, bar o empresa de serveis de Rubí. Què hi guanyo? Tenir més presència a les xarxes socials. El nostre facebook té més de 2.400 seguidors i el nostre portal és molt visitat www.rubicomerc.cat.

Tinc dubtes. Puc trucar per telèfon i informar-me? I tant, ho pots fer via telèfon al tel. 93588 70 00 ext. 1448 (demana per Alba) o bé correu electrònic a apg@ajrubi.cat. No et quedis amb dubtes i t'animem a enviar la teva promoció. En breu veuràs la teva promoció publicada!

Més noticies

Publicat el 23-01-2023

Amb caràcter general, aquest és el calendari, d'aquest any, que inclou tant els dies festius com els festius amb obertura comercial autoritzada. Són els següents: Gener: Diumenge 8 de gener. Abril: (…) llegir

Publicat el 19-12-2022

Compartim els següents ajuts i subvencions que ha sortit publicats recentment. Ajuts a l'oci nocturn (6a convocatòria)Del 14 al 23 de desembre de 2022https://canalempresa.gencat.cat/ca/detall/article (…) llegir

Publicat el 13-12-2022

La programació de la Carpa Tomasa és la següent: 09/12/22 17.30, 19.00 Uh! Quin cangueli Cia. Xip XapImaginat que passa quan la bèstia, la granota, la bruixa, el rellotge de paret, la vaca, lo Marrac (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç