Publicat el 16/11/2015
Envia'ns la foto del teu producte estrella i la difonem!

Des del Servei de Comerç de l'Ajuntament de Rubí fem promoció de la campanya nadalenca, que s’inclou dins de la Dinamització del Comerç de proximitat. Si ets un comerciant, restaurador o empresa de serveis de Rubí t'interesa. Té algun cost per a mi? No, és gratis. L'únic requisit és que la teva promoció ha d'estar vigent durant la campanya nadalenca 2015 i Reis 2016. El Servei de Comerç publicarà una imatge (promoció) per comerç. T'ho detallem:

Què he de fer? Ens has d'enviar 1 foto de la teva promoció “estrella” acompanyada d’algun motiu nadalenc per la campanya de Nadal i Reis, mitjançant correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic apg@ajrubi.cat. Indica també quin establiment ets, afegeix una línea de text complementant la informació de la foto i un telèfon de contacte.

On sortirà? Ho difonem a través de les xarxes socials:

       * mitjançant Facebook (https://www.facebook.com/rubicomerc)

       * Portal web (www.rubicomerc.cat) mitjançant butlletí electrònic i article

       * Difusió al web corporatiu (www.rubi.cat/comerc)

       * i  possiblement un catàleg/revista virtual (dependrà de les promocions rebudes).

Ja puc enviar la foto? El període d'enviar promocions ja està obert, ara ja les comencem a recopilar. La publicació de les promocions estarà vigent quan s'iniciï la campanya comercial. Aquesta campanya només s'accepta 1 foto en format JPG (l'estàndard de la foto). Però tu comerciant disposes del portal web www.rubicomerc.cat per penjar tots els textos, promocions i fotos que vulguis. Si necessites més informació truca'ns al 935887000 ext. 1448.

Què en fareu amb la foto? El Servei de Comerç, en farà difusió a les xarxes socials i al portal web, i possiblement també amb un catàleg/revista virtual.  Puc enviar més d’una promoció? Ho limitem a 1 promoció per establiment comercial, bar o empresa de serveis de Rubí. Què hi guanyo? Tenir més presència a les xarxes socials. El nostre facebook té més de 2.400 seguidors i el nostre portal és molt visitat www.rubicomerc.cat.

Tinc dubtes. Puc trucar per telèfon i informar-me? I tant, ho pots fer via telèfon al tel. 93588 70 00 ext. 1448 (demana per Alba) o bé correu electrònic a apg@ajrubi.cat. No et quedis amb dubtes i t'animem a enviar la teva promoció. En breu veuràs la teva promoció publicada!

Més noticies

Publicat el 08-06-2021

Compartim aquestes noves mesures que s'apliquen fins aquest diumenge 13 de juny de 2021. Destaquem les principals dins l'àmbit comercial i de la restauració i hostaleria. Àmbit comercialEn gener (…) llegir

Publicat el 03-06-2021

El Servei de Comerç de l'Ajuntament de Rubí ha obert la línia de subvencions per a la millora del comerç, destinada a impulsar la competitivitat del comerç urbà de la ciutat i adaptar-se a les tendènc (…) llegir

Publicat el 01-06-2021

Diferencia't amb les teves stories a Instagram! Aquesta formació tindrà lloc el proper dijous 17 de juny en horari de matí, de 9.30 a 13.30 h a Rubí. El cost d'aquesta formació és assumida per l'Ajun (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç