Publicat el 16/11/2015
Envia'ns la foto del teu producte estrella i la difonem!

Des del Servei de Comerç de l'Ajuntament de Rubí fem promoció de la campanya nadalenca, que s’inclou dins de la Dinamització del Comerç de proximitat. Si ets un comerciant, restaurador o empresa de serveis de Rubí t'interesa. Té algun cost per a mi? No, és gratis. L'únic requisit és que la teva promoció ha d'estar vigent durant la campanya nadalenca 2015 i Reis 2016. El Servei de Comerç publicarà una imatge (promoció) per comerç. T'ho detallem:

Què he de fer? Ens has d'enviar 1 foto de la teva promoció “estrella” acompanyada d’algun motiu nadalenc per la campanya de Nadal i Reis, mitjançant correu electrònic a la següent adreça de correu electrònic apg@ajrubi.cat. Indica també quin establiment ets, afegeix una línea de text complementant la informació de la foto i un telèfon de contacte.

On sortirà? Ho difonem a través de les xarxes socials:

       * mitjançant Facebook (https://www.facebook.com/rubicomerc)

       * Portal web (www.rubicomerc.cat) mitjançant butlletí electrònic i article

       * Difusió al web corporatiu (www.rubi.cat/comerc)

       * i  possiblement un catàleg/revista virtual (dependrà de les promocions rebudes).

Ja puc enviar la foto? El període d'enviar promocions ja està obert, ara ja les comencem a recopilar. La publicació de les promocions estarà vigent quan s'iniciï la campanya comercial. Aquesta campanya només s'accepta 1 foto en format JPG (l'estàndard de la foto). Però tu comerciant disposes del portal web www.rubicomerc.cat per penjar tots els textos, promocions i fotos que vulguis. Si necessites més informació truca'ns al 935887000 ext. 1448.

Què en fareu amb la foto? El Servei de Comerç, en farà difusió a les xarxes socials i al portal web, i possiblement també amb un catàleg/revista virtual.  Puc enviar més d’una promoció? Ho limitem a 1 promoció per establiment comercial, bar o empresa de serveis de Rubí. Què hi guanyo? Tenir més presència a les xarxes socials. El nostre facebook té més de 2.400 seguidors i el nostre portal és molt visitat www.rubicomerc.cat.

Tinc dubtes. Puc trucar per telèfon i informar-me? I tant, ho pots fer via telèfon al tel. 93588 70 00 ext. 1448 (demana per Alba) o bé correu electrònic a apg@ajrubi.cat. No et quedis amb dubtes i t'animem a enviar la teva promoció. En breu veuràs la teva promoció publicada!

Més noticies

Publicat el 07-02-2020

Aquest document pretén ser un material de suport, un instrument complementari als existents en matèria de creació d'empresa, adreçat tant a les persones emprenedores com al personal tècnic de creació (…) llegir

Publicat el 07-02-2020

Des d'aquest enllaç accediràs a la guia pràctica d'horaris comercials vigent a Catalunya. Aquesta guia pràctica serveix per adaptar l'horari dels comerços a la normativa catalana. Normativa: Llei 18/ (…) llegir

Publicat el 27-12-2019

Ja tenim els comerços guanyadors d'aquest nova edició. Trobaràs més detall en aquest article. Són els següents: 1r premi ->Carmen Art Floral (Carrer de Doctor Maximí Fornés, 42) 2n premi-> Fer (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç