Publicat el 08/05/2019
El Projecte Comerç 21 impulsa el teu negoci!
Projecte Comerç21

Ja està en marxa la tercera edició del Projecte Comerç 21, que porta a terme la Gerència de Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona conjuntament amb PIMEComerç i que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Rubí.

El projecte està dirigit als comerços i serveis amb objectiu de millorar l'oferta comercial dels municipis de la demarcació de Barcelona a través del suport i impuls a un màxim de 50 micropimes amb capacitat i voluntat de millora i creixement del negoci.

L'acció consisteix en el suport, assessorament i acompanyament personalitzat a les empreses seleccionades: diagnosi de l'empresa, disseny d'un pla d'accions, execució i acompanyament.

La participació en l'acció té un preu per l'empresa beneficiària de 121 euros ( IVA inclòs) i que es farà efectiu un cop sigui seleccionada, la resta de l'import del cost de l'acció serà subvencionada per la Diputació de Barcelona i PIMEC.

Al web del projecte www.comerc21.cat trobareu tota la informació, així com, el full d'inscripció per presentar la vostra candidatura. Per participar en aquest projecte, els comerços han d'omplir el full de sol·licitud i presentar-ho per correu electrònic a l'adreça info@comerc21.cat, o per correu postal al carrer Viladomat, 174. 08015 Barcelona. El termini per presentar les candidatures finalitza el 7 de juny de 2019.

Us animem a participar en el projecte, amb el convenciment que serà una bona eina pel vostre negoci, ja que l'acció serà portada a terme per grans professionals del món del retail.

Més noticies

Publicat el 01-08-2019

Els emprenedors interessats a optar als 5.000 € de premi podran presentar els seus projectes a partir de divendres 2 d'agost de 2019  i fins al 20 de setembre. L'Ajuntament de Rubí ha (…) llegir

Publicat el 05-07-2019

Des del proper dilluns, 8 de juliol, i fins a exhauriment de pressupost amb el límit màxim del dia 31 de desembre de 2019, les empreses i autònoms poden presentar les sol·licituds per acollir-se a aqu (…) llegir

Publicat el 04-07-2019

El proper cap de setmana se celebra l'inFest, el festival de curtmetratges de cinema fantàstic, terror i friki que es realitza a la ciutat de Rubí. Enguany, arribarem a la nostra IV Edició, (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç