El concurs que premia els millors vermuts catalans, els Premis Vinari, arriba aquest 2024 al seu 10è aniversari. Amb l'objectiu de donar visibilitat a la producció de vermuts catalans, s'estan organit (…) llegir
Arriba la 5a edició de la ruta gastronòmica "De Tapes per la Fira de Sant Galderic". Comença des del dijous 6 d'octubre fins al 15 d'octubre. Més d'una trentena de bars i restaurants ens ofereixen tapes + quinto o canya a 2,50 €.
Trobareu disponible el programa d'activitats al final d'aquest article.
Mandonguilles de porc amb ou de guatlla De dilluns a divendres a partir de les 18 h.
|
Niu de patata amb ceps, ceba confitada amb mel i ou de guatlla Divendres a partir de les 20 h, dissabtes i diumenge a partir de les 12 h. Dimecres 12, tancat. |
Saltat mexicà
|
Melós de porc al vi negre de Mencía |
Callos
|
Pa de coca gratinat acompanyat de roast pork, formatge cheddar, ceba caramel·litzada i un toc de mostassa dolça |
Anelles de calamar enfarinades i fregides
|
Patates ecològiques amb salsa de cabrales i encenalls de bacó |
Navalles a la planxa amb tomàquet i coriandre |
Croquetó de lluç amb salsa de gambes |
Purito de botifarrra negra i ceba caramel·litzada |
Llagostí amb pernil i fulla de roure |
Bacallà amb salsa Casa Nico i xips de cors de carxofa |
Tires de llom a l'estil Thai |
Pernilet de pollastre a la crema de cava |
Xoriç al vi |
Bunyols de bacallà a la marinera |
Croqueta de botifarró amb poca caramel·litzada |
Delícia de formatge: Rotllo de carbassó, pebrot, pernil i formatge |
Sandwich d'espatxa de vedella al forn de llenya amb allioli de romaní |
Caramel cruixent de formatge de cabra amb reduccció de vinagre de Mòdena
|
Cansalada confitada, ceba caramel·litzada i salsa de taronja i anís |
Torrada de llom amb formatge i llit de ceba, ou de guatlla i caramel de vi |
Ous de guatlla amb xistorra de Navarra D.O.
|
Mar i cel: Barqueta de Bacallà amb pebrot, salsa de codlony i espurnes de cel |
Choripan: Xoriç crioll amb Chimichurri i salsa criolla |
Albergínia farcida de botifarró amb ceba caramel·laitzada i ou de guatlla |
Bar On k'dem
|
Curri de verdures, coco i anacards |
Morro a la planxa |
Foagura: Uramaki d'alvocat, espàrrecs de marge i foie amb reducció de Mòdena i escates |
Cada bar participant disposa de butlletes de participació. Vota i entraràs en el sorteig de sopars valorats en 30 €. |
El recull fotogràfic de les fotos i els horaris els trobareu tant a la galeria fotogràfica del Facebook de Rubí Comerç com a l'app de ciutat de Rubí Ciutat.
Més noticies
Dimecres 5, 12 i 19 de juny, de 14 h a 16.30 h, formació en línia Formació destinada a conèixer TiKTok com a eina de promoció del negoci, saber crear i configurar un compte professional, aprendre a p (…) llegir
Dimecres 29 de maig, de 14.30 a 16 h, formació en línia L'objectiu de la formació és que els comerciants aprenguin a configurar un perfil funcional d'Instagram Business i a utilitzar-lo a nivell bàsi (…) llegir