El concurs que premia els millors vermuts catalans, els Premis Vinari, arriba aquest 2024 al seu 10è aniversari. Amb l'objectiu de donar visibilitat a la producció de vermuts catalans, s'estan organit (…) llegir
Fem difusió del Curs de manipulació d'aliments per al personal d'establiments alimentaris minoristes i de la restauració, que organitza el Consorci de Turisme del Vallès Occidental, el proper dijous 17 de novembre en horari de tarda. La durada del curs és de 3 hores, de 15:30 a 18:30 h.
El curs és gratuït però cal inscripció prèvia i es durà a terme a la seva seu, Ctra. N-150, Km. 15 - Terrassa, a Terrassa. Us podeu inscriue per telèfon a 93 727 35 34 (ext. 310) o també per correu electrònic a mbertran@ccvoc.cat
L'objectiu d'aquest curs és proporcionar als manipuladors d'aliments els coneixements sobre higiene alimentària necessaris per garantir la seguretat alimentària en el lloc de treball. Els continguts del curs són:
- malalties de transmisió alimentària
- contaminació d'aliemnts
- factors que afecten el creixement bacterià
- contaminacions encreuades
- estructures i equips
- higiene personal i hàbits higiènics
- pràctiques correctes de manipulació
- sistemes d'autocontrol
- especificacions higièniques i sanitàries dels aliments
Més noticies
Dimecres 5, 12 i 19 de juny, de 14 h a 16.30 h, formació en línia Formació destinada a conèixer TiKTok com a eina de promoció del negoci, saber crear i configurar un compte professional, aprendre a p (…) llegir
Dimecres 29 de maig, de 14.30 a 16 h, formació en línia L'objectiu de la formació és que els comerciants aprenguin a configurar un perfil funcional d'Instagram Business i a utilitzar-lo a nivell bàsi (…) llegir