Publicat el 23/11/2012
CONCURS D’APARADORS COMERCIALS DE NADAL 2012

Dins la campanya de dinamització de Nadal d’enguany, la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Rubí ha organitzat un concurs d’aparadors amb el doble objectiu d’incentivar accions de millora i innovació als comerços de la nostra ciutat i d’atraure flux de clients potencials.

Podran participar en el concurs tots els establiments de la ciutat que tinguin aparador en planta baixa i que estiguin dins la trama urbana, i s’atorgaran fins a 10 premis de 500 €, dos per a cada una de les 5 zones comercials que s’estableixen a les bases del concurs.

Els aparadors participants estaran exposats des del dia 13 de desembre i fins al 4 de gener del 2013 i lluiran un distintiu de participació.

Els establiments guanyadors seran triats per una jurat format per experts en aparadorisme i el seu veredicte es farà públic el dia 22 de desembre durant el sopar de Nadal de la Federació d’Associacions de Comerciants i Gremis de Rubí, que col·labora en l’organització del concurs. 

Les inscripcions són obertes fins al dia 7 de desembre a les 14 h. Podeu consultar i descarregar les bases i el formulari d’inscripció a continuació.

Us podeu descarregar la butlleta d'inscripció en aquest enllaç.

Més noticies

Publicat el 08-07-2024

L'Ajuntament de Rubí ha publicat aquesta línia de subvencions. Va dirigida, principalment, a millorar la competitivitat del comerç urbà de la ciutat i adaptar-se a les tendències actuals del mercat. (…) llegir

Publicat el 30-05-2024

Compartim aquest programa de suport per donar l'impuls que necessites al teu negoci. Et permet rebre formació (20 hores col·lectives) i assessorament específic (20 hores amb personal expert). Inscrip (…) llegir

Publicat el 02-04-2024

El concurs que premia els millors vermuts catalans, els Premis Vinari, arriba aquest 2024 al seu 10è aniversari. Amb l'objectiu de donar visibilitat a la producció de vermuts catalans, s'estan organit (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç