Publicat el 20/12/2021
Carpa d'activitats a la Pl. Dr. Guardiet fins al 2 de gener de 2022

Carpa de Nadal
Del 10 de desembre al 2 de gener, la plaça del Doctor Guardiet s'omple d'activitats, espectacles i tallers nadalencs per als nens i nenes de la ciutat.
Horari: De dilluns a dijous laborables hi trobareu tallers cada tarda, i els divendres, dissabtes i diumenges, hi trobareu activitats i espectacles familiars en horari de matí i de tarda.
Espai amb aforament limitat.
Lloc: Pl. Doctor Guardiet

 

Dimarts 21 de desembre
Diversos torns, a les 17.10 h, 17.30 h, 17.50 h, 18.10 h, 18.30 h, 18.50 h, 19.10 h
Taller: Fem un mòbil de Nadal

Dimecres 22 de desembre
17.30 h
Rubí Jove Expressa!
Mostra de talent i habilitats artístiques juvenils
Lloc: Carpa de Nadal

Dijous 23 de desembre
Tres passis, a les 11 h, a les 12 h i a les 13 h
Vola, vola...Piu!
Activitat recomanada per a famílies amb infants d'entre 2 i 4 anys.
Cia. Xip Xap

Dos passis, a les 17.30 h i a les 19 h
Tió! Per poc et cremo!
El gran tronc que un dels pastors ha replegat per fer llenya pel foc resulta que s'ha menjat tot el pa del rebost. Com és possible? Aquest és el conte de quatre pastors, un gran tronc, un gos, una cabra i la màgia del Nadal.
Cia. Xip Xap

Divendres 24 de desembre
Dos passis, a les 11.30 h i a les 13 h
Ara ve NaSdal!
Arriben les festes de Nadal i els encarregats del teatre treballen, a bon ritme, per a deixar-ho tot a punt per les activitats nadalenques. Un dia reben la visita inesperada d'una turista molt singular que farà que visquin un Nadal molt diferent.
El Replà Produccions
Lloc: Carpa de Nadal

Dos passis, a les 17.30 h i a les 19 h
Per Nadal... Cassoles, Olles i Cançons!
Un espectacle trepidant de Nadal amb música rock, ska, rumba i txa-txa-txa per ballar sense parar!
Cia. Carles Cuberes
Lloc: Carpa de Nadal

Dilluns 27 de desembre

Quatre passis, a les 11.30 h, a les 13 h, a les 18.15 h i a les 19.15 h
Christmas songs
Teatre musical-gospel
La Roda Produccions
Lloc: Carpa de Nadal

17 h
Taller casteller, taller de mostra
Vols provar a fer castells? Vols sentir les sensacions d'estar a un castell i formar part d'aquest? Busca'ns a la Carpa de Nadal i podràs provar de fer castells, tinguis l'edat que tinguis buscarem la posició més adequada per tu!
Ho organitza: Colla de Castellers de Rubí
Lloc: Carpa de Nadal

Dimarts 28 de desembre
Dos passis, a les 11.30 h i a les 13 h
Sopa de pedres
Aquesta és la història d'un soldat que arriba a un poble quan s'acaba la guerra i es troba que ningú li vol donar res per a menjar. Ell se les empescarà totes per aconseguir un bocí de pa.
Cia. Moi Aznar
Lloc: Carpa de Nadal

Tres passis, a les 17.30 h, a les 18.30 h i a les 19.30 h
Bozzà!
Dos personatges situats a una mateixa línia de temps però en diferents circumstàncies, començaran a interactual poc a poc des de la timidesa, el coqueteig i la complicitat amb el públic. Passaran per diferents estadis com el joc, la diversió, la passió, la desil•lusió i l'amor. Potser tot el que visquin faci que les circumstàncies de tots dos canviïn i aquests dos personatges finalment acabin junts, de la mà del circ, el tango, el teatre i l'humor.
Cia. Baires Bozza

Dimecres 29 de desembre
Dos passis, a les 11.30 h i a les 13 h
Aliskim, el creador d'il•lusions
El professor Aliskim, reconegut il•lusionista de fama internacional, ha tornat a casa després d'un llarg viatge per Àsia i ens obre les portes del seu meravellós laboratori màgic. Ens proposa endinsar-nos en el seu univers fantàstic, on ens descobrirà alguns dels seus secrets més ben guardats i ens contarà increïbles històries plenes de sorpreses, màgia, poesia, il•lusions i bon humor.
Cia. Aliskim

Dos passis, a les 17.30 h i a les 19 h
Tempus
Tempus parla del temps a partir de la figura d'un personatge, en Klaus, un vell rellotger que convida al públic a fer una visita al seu taller, un lloc ple de rellotges, però on curiosament sembla que s'hagi aturat el temps. Klaus no parla. Bé, només diu tempus, però ja se les empesca per explicar la història dels rellotges, demostrar que arreglar un rellotge de paret pot acabar sent una escena ben divertida o convertir-se en el director d'una peculiar orquestra de cucuts.
Cia. El que ma queda teatre

Dijous 30 de desembre

Quatre passis, a les 11.30 h, a les 13 h, a les 17.30 h i a les 19 h
Canta'm un conte
De la mà de dos peculiars personatges sentirem explicar contes populars a través d'una música original i composada especialment per a l'espectacle.
Cia. Incauts

Divendres 31 de desembre
Dos passis, a les 11.30 h i a les 13 h
Cleaner
Un personatge carismàtic, fart de treballar, descobreix la manera més màgica d'utilitzar els estris de neteja, doncs si netejar és un problema, la màgia és la solució.
Cia. Fèlix Brunet

Dos passis, a les 17.30 h i a les 19 h
Rebooombori de Cap d'Any!
Un grup d'alt voltatge musical i un animador amb humor, ritme i sensibilitat que et proposarà que entris en un remolí explosiu i estimulant amb cançons, danses i jocs musicals que busquen la participació total dels veritables protagonistes: vosaltres!
Cia. Roger Canals

Diumenge 2 de gener
Quatre passis, a les 11.30 h, a les 13 h, a les 17.30 h i a les 19 h
Fili Busters
La nova i arriscada aventura en què Mortelo&Manzani posaran en perill les seves vides en un homenatge als temeraris de tota la vida, els últims reclutes de la prestigiosa "Fili Busters Daredevil Academy". Una divertidíssima proposta de circ i pallasso!
Cia. Mortelo & Manzani
Lloc: Carpa de Nadal

Més noticies

Publicat el 11-05-2022

Vine aquest cap de setmana a Rubí i gaudeix de la Fira de la Cervesa artesana i el formatge. Estarà ubicada a la Rambla del Ferrocarril, a tocar de l'estació de Ferrocarrils de Rubí. Trobaràs més inf (…) llegir

Publicat el 10-05-2022

Aquesta línia de subvencions va dirigida, principalment, a comerços que fan venda al detall, bars, restaurants i perruqueries que hagin fet o vulguin fer alguna millora durant aquest any. El període (…) llegir

Publicat el 05-04-2022

Us informem que la Generalitat de Catalunya obre una nova convocatòria d'ajuts extraordinaris en l'àmbit de les activitats de restauració afectades econòmicament per la COVID-19, es podran sol·licitar (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç