Publicat el 06/06/2013
1a Nit Oberta del Comerç de Rubí

La Regidoria de Comerç, amb la col·laboració de l’associació de comerciants Rubí Centre, organitza la primera Nit Oberta del Comerç a Rubí.  Sota el lema “Qualsevol nit pot sortir el sol”  la nit deldivendres 19 de juliol els carrers del centre es vestiran de revetlla i els comerços romandran oberts fins a les 12 de la nit.

Si teniu un establiment en alguns del carrers del centre marcats en el plànol us convidem a participar en aquesta iniciativa que s’està celebrant amb èxit als centres comercials de ciutats grans i petites d’arreu, i que creiem que pot tenir molt bona acollida i resultats a Rubí.

Les botigues participants hauran d’aportar algun valor afegit a l’obertura en horari nocturn amb promocions i activitats especials dins dels establiments que convidin a entrar-hi. Des de la Regidoria de Comerç hi contribuirem amb l’ambientació dels carrers del centre amb decoració, il·luminació i activitats d’animació, d’acord al tema central proposat i amb l’objectiu de marcar un passeig continu que connecti tots els establiments. Per tancarla Nit Oberta, a partir de les 12 de la nit se celebrarà un concert.

Per fer difusió de l’activitat editarem una guia amb tots els comerços, les seves promocions i el programa d’activitats, i publicarem anuncis en diferents mitjans.

Us podeu inscriure a la primera Nit Oberta fins el 2 de juliol emplenant el formulari que trobareu adjunt en aquest article i fent-lo arribar al Servei de Comerç, a l’adreça de correu electrònic comerc@ajrubi.cat o deixant-lo a recepció de l’edifici Rubí Desenvolupament, de8 a 21 h, ala rambleta Joan Miró, s/n.

Podeu consultar el dossier informatiu de l’activitat en aquest enllaç,  i si voleu més informació o aclarir dubtes ens trobareu al Rubí Desenvolupament o al telèfon 93 581 39 00.

Més noticies

Publicat el 14-09-2020

Durant el mes de setembre, Rubiempresa reprèn l'agenda formativa amb noves jornades dirigides a emprenedors i empresaris. Aquestes són les accions formatives programades: · Crea la web de la teva emp (…) llegir

Publicat el 14-09-2020

Subvenció destinada a fomentar la supervivència econòmica dels establiments comercials i de serveis de proximitat del municipi de Rubí que han vist afectada la seva activitat per la declaració de l'es (…) llegir

Publicat el 18-08-2020

A partir del 18 d'agost entren en vigor noves mesures extraordinàries a tot Catalunya per contenir els contagis, algunes de les quals incideixen a sectors concrets de l'activitat econòmica com la hote (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç