Publicat el 06/06/2013
1a Nit Oberta del Comerç de Rubí

La Regidoria de Comerç, amb la col·laboració de l’associació de comerciants Rubí Centre, organitza la primera Nit Oberta del Comerç a Rubí.  Sota el lema “Qualsevol nit pot sortir el sol”  la nit deldivendres 19 de juliol els carrers del centre es vestiran de revetlla i els comerços romandran oberts fins a les 12 de la nit.

Si teniu un establiment en alguns del carrers del centre marcats en el plànol us convidem a participar en aquesta iniciativa que s’està celebrant amb èxit als centres comercials de ciutats grans i petites d’arreu, i que creiem que pot tenir molt bona acollida i resultats a Rubí.

Les botigues participants hauran d’aportar algun valor afegit a l’obertura en horari nocturn amb promocions i activitats especials dins dels establiments que convidin a entrar-hi. Des de la Regidoria de Comerç hi contribuirem amb l’ambientació dels carrers del centre amb decoració, il·luminació i activitats d’animació, d’acord al tema central proposat i amb l’objectiu de marcar un passeig continu que connecti tots els establiments. Per tancarla Nit Oberta, a partir de les 12 de la nit se celebrarà un concert.

Per fer difusió de l’activitat editarem una guia amb tots els comerços, les seves promocions i el programa d’activitats, i publicarem anuncis en diferents mitjans.

Us podeu inscriure a la primera Nit Oberta fins el 2 de juliol emplenant el formulari que trobareu adjunt en aquest article i fent-lo arribar al Servei de Comerç, a l’adreça de correu electrònic comerc@ajrubi.cat o deixant-lo a recepció de l’edifici Rubí Desenvolupament, de8 a 21 h, ala rambleta Joan Miró, s/n.

Podeu consultar el dossier informatiu de l’activitat en aquest enllaç,  i si voleu més informació o aclarir dubtes ens trobareu al Rubí Desenvolupament o al telèfon 93 581 39 00.

Més noticies

Publicat el 23-01-2023

Amb caràcter general, aquest és el calendari, d'aquest any, que inclou tant els dies festius com els festius amb obertura comercial autoritzada. Són els següents: Gener: Diumenge 8 de gener. Abril: (…) llegir

Publicat el 19-12-2022

Compartim els següents ajuts i subvencions que ha sortit publicats recentment. Ajuts a l'oci nocturn (6a convocatòria)Del 14 al 23 de desembre de 2022https://canalempresa.gencat.cat/ca/detall/article (…) llegir

Publicat el 13-12-2022

La programació de la Carpa Tomasa és la següent: 09/12/22 17.30, 19.00 Uh! Quin cangueli Cia. Xip XapImaginat que passa quan la bèstia, la granota, la bruixa, el rellotge de paret, la vaca, lo Marrac (…) llegir

Veure més notícies

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç