Informació

Com obrir un comerç a Rubí

L’Àmbit de Promoció Econòmica i el Servei de Conmerç de l’Ajuntament de Rubí ofereixen diferents informacions, serveis i recursos a les persones emprenedores que vulguin obrir un comerç a Rubí:

Guia Com obrir un comerç a Rubí
Aquí trobareu de manera senzilla i clara quins són els passos que cal seguir per obrir un establiment comercial a la nostra ciutat i on cal fer tots els tràmits (accés a la guia).

Mapa de locals comercials disponibles
Aquest mapa s’ha elaborat a partir de les dades disponibles als diferents portals immobiliaris, la informació facilitada per les immobiliàries de la ciutat que han col·laborat en el projecte i la informació recollida fent treball de camp. S’hi poden cercar locals per modalitat lloguer o venda, per ubicació geogràfica i per preu (accés al mapa).

Mapa del mix comercial de Rubí
Aquest mapa s’ha elaborat a partir del cens d’activitats de la ciutat (actualitzat a data 26 de març de 2015) i permet veure els establiments per activitats, en una llista i en el plànol (accés al mapa).

Franquícies.cat
Els emprenedors que vulguin iniciar activitat comercial a la nostra ciutat sota el model de franquícia poden consultar en aquest portal quines franquícies estan interessades a obrir a la nostra ciutat (accés al portal).

Ajuts a les millors iniciatives comercials de Rubí
El Servei de Comerç de Rubí convoca cada any ajuts als millors projectes comercials de nova obertura la nostra ciutat. Enguany es convocaran dos ajuts de 5.000 € a les dues millors iniciatives, i la convocatòria es previst que estigui oberta de s de finals de maig (quan es publiqui el BOPB i al Tauler d’anuncis de l’Ajuntament) i fins al 25 de setembre.

Tens un comerç?

Si tens un comerç i encara no surts en aquest web dona’t d’alta aquí.
Si el teu comerç hi apareix inicia sessió per poder gestionar-hi les dades

Contacta amb el Servei de Comerç