Última actualització: 30/10/2013

Ma Carme Jacome - El Taller de Sarina-

Amb tots els avantatges de
Mercat de l'Artesania de Rubí
Parada 11 al Mercat d'Artesania: Complements femenins i infantils: anells, collarets, collars llargs, polseres, arracades, penjolls per a mocadors...que pretenen donar-li una nota de color al nos

Adreça: Passeig Francesc Macià, Rubí

http://eltallerdesarina.blogspot.com.es/

Horari: 4t dissabte de cada mes a l'illa de vianants de 9 a 20 h

On ens pots trobar?

Telèfon 665.686.357

Bijuteria, cuir, pedres i complements.

Al TALLER DE SARINA es poden trobar tot tipus de complements femenins i infantils : anells , collarets i collarets , polseres , arracades, penjolls per mocadors , clauers , pins ... que pretenen donar-li una nota de color al nostre vestuari .
 
Els materials amb què s'elaboren les nostres peces són variats : vidres facetats , minerals , resines , fusta , perles cultivades en aigua dolça , fil de cuir , cuir pla i de regalèssia , metall , filferro d'alumini , antelinas , cadenes de metall , lli en fil , llaç ... Les nostres diverses combinacions amb abaloris a la moda i fornitures garanteix una gran varietat d'estils . Totes les nostres peces tenen un toc molt actual seguint les tendències de la mod .
 
El fet que nosaltres mateixes elaborem els nostres complements ens permet un apropament al client ja que podem explicar com ha estat elaborat el producte . Els productes del TALLER DE SARINA ofereixen una bona relació qualitat - preu perquè el client esculli el que més s'ajusti a la seva butxaca.

Productes

Anells, collars, collarets, polseres, arracades, polseres per a nens i nenes, , ,

On ens pots trobar?

Adreça: Passeig Francesc Macià, Rubí

Telèfon 665.686.357

Contacta amb Ma Carme Jacome - El Taller de Sarina-