Última actualització: 28/09/2011

L'Arbre de la Vida

Centre de teràpias alternatives Homeopatia: infantil i adults, Mesoteràpia: dolor, antiage, obesitat i cel-lulitis, Ioga, Massatge: terapèutic, sportiu, relaxant, holístic, drenatge linfàtic, Reiki, Flors de Bach, Regresions, Reflexologia podal, Espelmes

Adreça: C/ Mare de Déu de Lourdes 26

Horari: De Dilluns a Divendres de 9h a 13.30h i de 17h a 21h

On ens pots trobar?

Telèfon 935179585

L'homeopatia

És, abans de res, un mètode terapèutic que aplica clínicament el fenomen de similitud i que utilitza les substàncies medicamentoses en dosis febles o infinitesimals.

Actua engegant els mecanismes interns que tot ésser viu té per regenerar-se i reequilibrar-se, aconseguint així trobar l'estat de salut desitjat.
L'Homeopatia és una Medicina Humanista, que escolta i comprèn al pacient, ajudant-li a superar i entendre la seva malaltia, sense causar-li dany, sense efectes secundaris, sense incompatibilitats, sense toxicitat en qualsevol edat o estat , fins i tot en embarassades.

L'homeopatia no exclou per res a l'anomenada medicina convencional, sinó que elles dues es complementen.

És la constatació d'un fet filosòfic, ja advertit per Hipócrates:

Existeix un paral·lelisme d'acció entre el poder tòxic d'una substància i el seu poder terapèutic.

“les mateixes coses que han provocat el mal, ho guareixen”

Activa la capacitat intrínseca de autocuració de l'organisme i pot se definida  com una teràpia específica d'estimulació o regulació.

Les flors de Bach

No funcionen pels seus principis actius sinó per la vibració de les flors, que actuen sobre les vibracions del camp energètic de l'ésser viu, harmonitzant-ho. Cada “bloqueig” o ruptura que es produeix en els circuits energètics es converteix en un desequilibri emocional que, si perdura, va a donar lloc a manifestacions patològiques orgàniques. Cada flor, llavors, actuaria “desbloquejant” o “suturant” aquestes lesions o ferides energètiques.

En paraules de Bach: “la malaltia no és material a l'origen, sinó el resultat d'un conflicte entre l'ànima i la ment” “la malaltia és un estadi terminal d'un desordre molt més profund: ja que la veritable malaltia està constituïda per defectes com l'orgull, la crueltat, l'odi, l'egoisme, l'avidesa i la inestabilitat”

El Dr I.Bach utilitza per al tractament dels pacients, 34 flors silvestres i 3 flors conreades. L'essència actua corregint el trastorn energètic que s'ha produït per la alteració emocional del pacient. Es barregen algunes essències, en funció del problema de la persona, i es prenen diverses gotes durant el dia d'aquest preparat. És un mètode simple, fàcil d'utilitzar, i de gran eficàcia en tots els pacients que han provat aquest mètode.

 

Ioga

És una tècnica que treballa la ment, el cos i l'esperit. És un coneixement intuïtiu i pràctic sobre la salut, la malaltia, el cos, les emocions i la ment. La paraula ioga deriva de l'arrel "yuj" que significa unió.

El ioga treballa aquesta unió cos-emoció-ment- esser. La unió no és necessari crear-la. Existeix. Actuem, sentim, pensem, som. El cos ens acompanya cada segon de la nostra vida, estiguem pensant o sentint. La divisió és una ficció. Els hindús criden a aquesta ficció: "La il·lusió de la realitat".

La pràctica regular del Ioga, ràpidament millora la flexibilitat, el to muscular i l'estat físic en general. Amb el temps, se sumen molts beneficis més, que constitueixen raons molt valedores per recomanar la seva pràctica.

Beneficis del Ioga:

-Redueix l'estrès i augmenta els poders de relaxació.

-Incrementa la força física, resistència i flexibilitat.

-Atorga més poder de concentració i control de si mateix.

-Millora l’impulso de Control.

-Ajuda en la rehabilitació d'antigues i noves lesions.

-Intensifica la tolerància al dolor i millora la claredat mental.

-Incrementa el funcionament del sistema immune.

-Millora la postura i el to muscular.

-Millora la circulació sanguínia.

-Resultats en salut, la pell llustrosa.

-Neta i millora el funcionament general dels òrgans.

-Atorga la pau de la ment i una visió més positiva a la vida.

-Infon un sentit d'equilibri i harmonia interior.

El millor de tot, el ioga és altament terapèutic. Algunes de les malalties que s'ha demostrat, i fins i tot guarits a través de la pràctica del ioga són l'acidesa, al·lèrgies, malaltia d'alzheimer, anèmia, la ira, ansietat, artritis, asma, dolor d'esquena, bronquitis, càncer, síndrome del túnel carpià, la fatiga crònica, Colitis, refredat, restrenyiment, depressió, diabetis, epilèpsia, problemes dels ulls, arrugues facials, trastorns gastrointestinals, maldecaps, cremor d'estómac, hemorroides, hepatitis, hipertensió arterial, hipertensió, deficiència immunitària, la impotència, la menopausa, les enrampades menstruals, migranyes , l'esclerosi múltiple, distròfia muscular, la tensió nerviosa, l'obesitat, la osteoporosis, pròstata, l'ampliació, ciàtica, problemes de la pell, l'apnea del somni, es va lliscar disc, l'esterilitat, rigidesa, estrès, insomni, la intoxicació, problemes de tiroides, càlculs renals, la quequesa, problemes del tracte urinari, trastorns de la dona, les infeccions vaginals i molts més ...

 

Risoteràpia

Beneficis de la risoteràpia:

-Exercici: Engeguem uns 400 músculs, inclosos alguns de l'estómac que només exercitem amb el riure.

-Massatge: Els ossos de la columna vertebral i les cervicals, on solem acumular les tensions, s'estiren.

-Neteja: Lubricació i neteja dels ulls amb llàgrimes. Les riallades fan vibrar el cap, buiden el nas i l'oïda. També elimina toxines de l'organisme.

-Oxigenació: Entra el doble d'aire en els pulmons i la pell s'oxigena mes.
Felicitat: Afavoreix la producció de endorfines en el cervell, que ajuden a un bon equilibri psíquic de la persona. Provoca gran serenitat, redueix l'ansietat i l'estrès i augmenta la creativitat.

Aquests són a grans trets els beneficis que podríem trobar en assistir a un o diversos tallers de risoteràpia.

-Desbloqueja tensions i equilibra emocionalment.

-Desenvolupa la imaginació, intuïció i creativitat. Millora les relacions humanes i la qualitat de vida.

-Genera una actitud positiva estimulant per canviar la forma de vida.

-Ajuda a trobar-nos millor amb nosaltres mateixos i amb els altres.

-Reforça la seguretat en un mateix, així com l'autoestima.

-Prevé problemes digestius, migranyes, problemes cardiovasculars, arteriosclerosis, al·lèrgies, refredats comuns, fatiga física i mental, insomnis, enforteix el sistema immunològic...

-És un complement ideal per al nostre benestar tant físic com a mental.

-Esmorteeix el cansament i l'esgotament.

-Ajuda a conciliar millor el somni.

-Redescobreix l'alegria de jugar, recuperant la creativitat del nen interior que tots portem dins.

 

Quiromassatge

El Quiromassatge és una tècnica que va dirigida a eliminar o disminuir els dolors musculars, ja siguin de tipus tensional, de bloqueig energètic o de falta de to....
Però a més, el seu ús és un complement molt eficaç amb un altre tipus de teràpies. Hi ha diversos mètodes: massatge esportiu, relaxant, estimulant, terapèutic...
Aquesta tècnica es basa en friccions, pressions, percussions o estiraments, depenent del problema a tractar i de la metodologia utilitzada. Aquestes tècniques van acompanyades de la utilització de cremes, olis o essències, per millorar la manipulació i millorar el rendiment del quiromassatge.

Els beneficis són múltiples:

-El massatge activa la circulació en velocitat, ja que actua sobre les venes i produeix una acció de buidament de les parets venoses.

-El massatge en els músculs fa que desenvolupin la seva força i moviment. Com també produeix un augment important de la circulació venosa i limfàtica en el seu interior, facilita i augmenta el metabolisme muscular.

-En la pell augmenta la temperatura de 2 a 3ºC. Aquest augment de temperatura provoca beneficis a les persones afectes de trastorns circulatoris, neurovegetatives, etc.
En casos d'anèmia, aquesta indicat el quiromassatge (especialment a nivell abdominal) doncs estimula la funció formadora d'hemoglobina en la sang. 

Reiki

Des de l'any 2000 REIKI ha estat reconegut per l'Organització Mundial de la Salut (OMS) com una teràpia complementària de sanació i s'empra en alguns dels millors hospitals del món amb gran èxit, ja que els pacients que reben tractament Reiki milloren amb més rapidesa que aquells que no ho reben.


Però el Reiki arriba molt més allà del cos físic. Resulta eficaç en multitud de molèsties i trastorns tant físics com a psicològics, com l'ansietat, l'estrès, l’ insomni, l’artritis, els mals de cap, els problemes gàstrics i també actua com sanador de bloquejos emocionals profunds.


És una energia preventiva i curativa. Ajuda en les teràpies de desintoxicació, redueix els efectes secundaris de tot tipus de tractaments, incloent la quimioteràpia, per exemple. Accelera els temps de recuperació i millora l'estat general de persones sanes o malaltes, ja que equilibra les energies, allibera les emocions, desenvolupa la consciència, augmenta la creativitat i eleva l'energia vital. Els nens i les embarassades són molt receptius a l'energia Reiki.

Els beneficis del Reiki:

-Eliminar l'estrès.

-Millorar la nostra salut i la de les altres persones.

-Harmonitzar les nostres emocions.

-Eliminar pors, fòbies i ansietat.

-Aconseguir la Pau Interior.

-Créixer interiorment.

-Retrobar-nos a nosaltres mateixos.

-Canviar la nostra vida.

-Aconseguir metes materials.

-Eliminar conductes additives: drogues, alcohol.

L'ús de Reiki és il·limitat. Quan es camina per aquesta sendera, veritablement la nostra vida canvia, en el nostre camí apareixen persones noves, aconseguim eliminar conductes negatives i enfocar-nos a viure en el present, en l'Aquí i Ara.

Productes

Homeopatia, Massatge terapeutic, esportiu, linfatic, holistic, relaxant, Reiki, Flors de Bach, Ioga, Regresions, Incensos, Espelmes, Complement alimentici,

Marques

Krillium el complement alimentici mes complert, inciensos Nag Champa, Goloka, Satya, Aarti, Plantas del Amazonas

On ens pots trobar?

Adreça: C/ Mare de Déu de Lourdes 26

Telèfon 935179585

Contacta amb L'Arbre de la Vida