Última actualització: 05/04/2016

Oficina Catalana de Serveis Integrals 55

OCSI55

Adreça: av. Estatut 53

www.ocsi55.com

Horari: horaris comercials

On ens pots trobar?

Telèfon 93 114 99 33 --- 697 985 623

L‘Oficina Catalana de Serveis Integrals és una unitat gestora de projectes de tot tipus, constituïda per un equip d’assessors i tècnics diplomats, que juntament amb el suport d’importants empreses sòlides i consolidades en el mercat, fan que els nostres projectes, en tot tipus d’intervencions, tan constructives com de rehabilitació, industrials i residencials, siguin un èxit de serietat i execució.

L‘Oficina Catalana de Serveis Integrals es complementa a més amb un personal especialitzat per realitzar tot tipus de projectes en qualsevol àmbit. Arquitectura, espais efímers, exposicions, hotels, cadenes de botigues, reorientació en imatge, jardineria i decoració i qualsevol tema que pugui comportar aquesta ajuda sensible i eficaç que moltes vegades necessitem.
Disposem també de decoradors i professionals experts en art i disseny.

 

Plataforma de Serveis per a les Dones

 Amb el grup “Les Dones Actives de Catalunya” proposamos un conjunt de serveis adaptats a les seves necessitats. En primer lloc, perquè la vida activa de les Dones està sotmesa a prova de dificultats de tota mena, “Les Dones Actives de Catalunya” desitja oferir un ajut concret a la vida quotidiana, donant accés de forma directa i fàcil a la nostra àmplia xarxa de proveïdors.

http://www.ocsi55.com/dones-actives-de-catalunya/

Tel : 697 985 623

Productes

Elevació Integral// Assegurances// Assessorament Jurídic//Recursos Humans// Inversions Immoviliares// Arquitectura// Interiorisme// Reformes// Construcció i Obra pública// Jardineria

Marques

OCSI55

On ens pots trobar?

Adreça: av. Estatut 53

Telèfon 93 114 99 33 --- 697 985 623

Contacta amb Oficina Catalana de Serveis Integrals 55